Märken Det finns 94 märken

 • American Crew

  American Crews motto “Official supplier to men” säger egentligen allt om företaget.

 • Apothecary87

  Apothecary 87 är ett företag som startades 2013 i England, av en man, född 1987 – därav namnet. Företaget tillverkar skäggoljor, mustaschvax, hårpomada och rakoljor.

 • Arko

  Turkiska Evyap är ett av världens ledande företag inom tvål och hygienartiklar. De tillverkar och exporterar tvål, schampo, hudkrämer, parfymer, blöjor, tandkräm och sist men absolut inte minst Arko rakvårdsprodukter.
 • Astra

  Astra tillverkas i St. Petersburg som så många andra bra rakblad som tillverkas i samma fabrik.
 • Bic

  BIC är idag ledande när det gäller tillverkning av engångsrakhyvlar och deras produkter hittar man runt om i hela världen. BIC introducerade engångsrakhyveln 1975 i Europa och 1976 i USA, 1979 hade man ungefär 50% av marknaden för engångsrakhyvlar.
 • Bioetyc Uomo

  Bioetyc Uomo är ett märke inom Deborah Group som börjar sin historia redan 1903 då det grundades av bröderna Giovanni Battista Bonetti och Cornelio Bonetti som Bonetti Frères i Paris. Bioetyc Uomo är produkter skapade för män enligt samma koncept som skapade framgångssagan ”Bioetyc” under 1990-talet: Hudvårdsprodukter med grund i bioteknik som alltid ligger i framkant.

 • Böker

  Böker har anor ända tillbaka till 1700-talet då man tillverkade olika verktyg. 1829 började man tillverka svärd/sablar vilket visade sig vara lyckosamt, redan år 1830 tillverkade man över 2000 svärd som gick åt i alla de krig som rasade på kontinenten vid den tiden. Idag producerar man inte så många svärd men desto fler knivar, som är det Böker är så känt för idag.

  Med en stor erfarenhet av knivtillverkning känns det inte så konstigt att man även tillverkar rakknivar av riktigt hög kvalitet. Här på shaver.se har vi rakhyvlar, rakknivar, rakborstar och tillbehör från Böker.

 • Cella

  Cella grundades i Italien 1899 och görs än idag enligt samma recept och samma process. Den klassiska raktvålen med doft av marsipan och svarta körsbär är mångas favorit, och 2016 lanserade Cella en ny linje produkter med en ny och modern doft.

 • Col. Conk

  Col. Conk drivs från New Mexico, USA och säljer förutom de världsberömda glycerinbaserade raktvålarna även en stor mängd andra rakprodukter som t.ex Aftershave, rakknivar, rakhyvlar, rakborstar och andra rakrelaterade produkter.

 • Damn Good Soap Company

  Damn Good Soap Company grundades av Jasper van Impelen år 2012 i Utrecht, Nederländerna. Företaget ligger kvar där än idag, och än är samtliga produkter gjorda för hand i liten skala. Företaget tillverkar bland annat skäggoljor, skäggbalms, rakoljor, raktvålar, skäggtvålar, mustaschvax, skäggkam, skäggborste och hårpomada.

 • Dear Barber

  Dear Barbers koncept är enkelt: Trendiga produkter som representerar den moderna mannen och samtidigt förändrar sättet vi ser på ”male grooming” genom sina unika produkter. Deras produkter föds ur en efterfrågan, och drivs av kvalitet – och deras motto består av ett två ord: ”Faultless quality”.

 • Derby

  Azmüsebat Lighter and Razor Blade Company tillverkar idag förutom tändare även en ganska bred linje rakprodukter som rakblad, rakkrämer, engångsrakhyvlar och systemrakhyvlar under märket Derby.
 • Dermalogica

  Produkterna från Dermalogica är fria från tilltäppande mineraloljor, innehåller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol. 

 • Dorco

  Sydkoreanska Dorco grundades 1955 och producerade sina första DE-blad 1961. Idag tillverkar företaget både sexbladiga och sjubladiga systemrakhyvlar, och är dessutom en utav världens största tillverkare av DE-blad.

 • Dovo

  DOVO grundades 1906 i staden Wald, nära Solingen, av Carl Dorp som en rakknivsfabrik. Dorp anställde Carl Arthur Voos, och namnet Dorp & Voos antogs, vilket senare blev till DOVO.

 • Dr Harris

  D.R Harris har fått sitt namn från dess ena grundare, Daniel Rotely Harris, en kemist och farmaceut, och deras historia börjar redan 1790 på St. James Street nr 11 i London där de sålde olika parfymer till de rika i kvarteret.

 • Dr. Dittmar

  Dr. Dittmar är tysk kvalitet till ett lite lägre pris. Handgjorda, naturliga och miljövänliga produkter av mycket god kvalitet.

 • Dr. K Soap Company

  Dr K Soap Company grundades på Irland 2011 och tillverkar handgjorda och helt naturliga produkter, såsom skäggtvål, skäggolja, raktvålar, rakoljor och aftershave.

 • Erasmic

  Erasmic har sin början i det engelska företaget Joseph Crosfield and Sons Ltd, grundat 1869 i Warrington. Företaget sålde redan då tvålar och parfymer. Crosfield blev redan 1905 kunglig hovleverantör med ”Erasmic”, då till Edward VII hov, och 1908 såldes tvålen under namnet ”The Erasmic Co.” 1956 köptes företaget upp av Unilever, vilka sålde det till Keyline Brands år 1994, vilka i sin tur blev ett dotterbolag till Godrej år 2005. Tvålen säljs dock fortfarande under namnet Erasmic.  

 • Fatip

  Fatip är italienska kvalitetsprodukter som tillverkas av företaget Pafaro som ägs av familjen Fazzini från orten Premana. Mühle använde fram till 2009 Fatips huvud på en modell av deras hyvlar; samma huvud används fortfarande av det franska företaget Joris.

 • Feather

  Feather grundades 1932 som Seki Safety Razor. Namnet Feather Safety Razor Co. Ltd. antogs 1953, och 1964 tillverkades deras första DE-blad för säkerhetsrakhyvlar. 

 • Fine Accoutrements

  Fine Accoutrements är ett amerikanskt företag som grundades 2005 av Todd Cerami. Cerami började göra aftershaves med få ingredienser och nästan enkom genom ”word-to-mouth” spred sig ryktet om hans kreationer.

 • Fisticuffs Grave Before Shave

  Grundades 2013 i södra Kalifornien av Wayne Bailey. Producerar bland annat mustaschvax under namnet Fisticuffs och bland annat skäggoljor, skäggbalms, skäggvax och borstar under namnet Grave Before Shave.

 • Gahns

  Gahns är ett varumärke inom Tradebanco AB, som bland annat tillverkar den svenska aftershaven HEGA Rakbalsam.  

 • Geo F. Trumper

  Företaget grundades 1875 på Curzon Street i London av George Trumper, och ligger där än idag. Geo F Trumper tillverkar idag aftershaves, colognes, EdTs, raktvålar, rakkrämer, rakborstar, alunstenar med mera.

 • Gillette

  Produktionen av King Gillettes första säkerhetsrakhyvel startade 1903 och första året såldes bara 51 rakhyvlar och 168 rakblad. Har utvecklat många populära rakhyvlar som Mach3, Fusion, Trac2, Venus och många olika varianter och utgåvor där emellan.

 • Go-Comb

  Go-Comb skapades föra att fylla ett hål som fanns inom den dagliga hårvården: en portabel och lätt kam som är lätt att ta med sig, och som fungerar bra. Glöm kammar och borstar av plast som går sönder, Go comb with Go-Comb.

 • Groom

  Les Industries Groom Inc. är ett ungt kanadensiskt märke. Deras naturliga produkter görs för hand i egna lokaler i Montreal.

 • Handmade Soap Company

  The Handmade Soap Companys saga börjar på Irland där två personer gjorde precis allt till deras tvålar för hand. Idag görs tvålarna i en fabrik, och man har utökat repertoaren till att innehålla rak-, hand-, kropps- och badtvålar.

 • Haslinger

  Haslinger grundades 1949 av kemisten Georg Haslinger då han köpte en tvålfabrik som funnits sedan 1890. Haslinger slutade upp med alla djurförsök och ägnade sig istället åt att ta fram tvålar och kosmetika. Haslinger gjorde det till sitt livsverk att nyttja kraften och de positiva egenskaperna som finns i de naturliga råvarorna, såsom honung, örter, aloe vera och andra medicinalväxter. Haslinger erbjuder idag ett brett sortiment baserat på dessa råvaror, allt tillverkat i Österrike av absolut högsta kvalitet.

 • Herold Solingen

  Kohl & Laibach GmbH tillverkar stroppar, striglar och tillbehör till dessa under namnet Herold Solingen. Tillverkningen under namnet har funnits 1919 i Solingen, Tyskland.  

 • Hey Joe

  Hey Joe grundades i Valencia, Spanien, år 2014 av de två barberarna Daniel och Juanlu samt David som har mer än 15 år erfarenhet inom kosmetikaindustrin. Hey Joe tillverkar produkter för barberare, av barberare, riktat mot män och det ökade intresset för grooming.  

 • hjm

  hjm står för Hans-Jürgen Müller och är en underlinje till Mühle. hjm tillverkar rakborstar och raktvålar av hög kvalitet men till ett mer lagom pris.

 • Hommer

  Hommers produkter tillverkas i Grekland, med inspiration från de gamla grekiska sagorna och myterna, och en doft som inte liknar någon annan, en doft som Hommer själva definierar som “travel memories”.

 • iKon Shave Craft

  iKon Shave Craft är en gammal innovation i en ny tradition - produkter skapade enligt standarden hos de tidigaste rakhyvlarna. iKons rakhyvlar är nymodigheter byggt enligt tradition med en modern twist, skapade utifrån dagens förutsättningar.

 • Institut Karité Paris

  Grundades 2004 i Paris och finns idag över så gott som hela världen. Högt prisade och älskade för sina milda tvålar, och i synnerhet deras raktvål och aftershave som innehåller 25% sheasmör. 

 • Jao Brand

  Jao Ltd grundades 1996 och gör inga produkter avsedda för ett ändamål. Deras produkter är mångfacetterade, och deras skäggbalm är även en utmärkt hudsalva som även ordnar upp torra nagelband och sprucken hud.

 • JS Sloane

  JS Sloane är ett ungt bolag som försöker återskapa det gamla med en modern twist. Deras produkter står för kvalitet istället för kvantitet där även förpackning och etiketter påminner om svunna tider då saker gjorde för att hållas.

 • Kasho KAI

  Kasho är ett varumärke inom KAI-gruppen, en utav världens bästa och mest hyllade företag inom området. Företaget grundades 1908 i Seki av Saijiro Endo och använder traditionella japanska hantverkstekniker till framställning av allt skärande de tillverkar.

 • Klar Seifen

  Tradition, Kvalitet, Hållbarhet, Passion.

  Tysklands äldsta tvåltillverkare, tillika en utav de bästa. Prisade för deras extraordinärt krämiga och återfuktande lödder, en raktvålarnas mästare.

 • L:A Bruket

  L:A Bruket är ett svenskt företag beläget i Varberg. De tillverkar bland annat rakkräm, aftershave och rakolja.  

 • La Toja

  La Toja tillverkas i staden La Coruña i Spanien, och innehåller vatten från mineralkällorna som finns på ön La Toja utanför Spanien. La Toja har tillverkat tvålar sedan 1904, och förutom tvålarna gör de även raklödder på tryckflaska, rakgel och aftershave i den klassiska röda serien. La Toja tillverkar även en ”modernare” serie av rakprodukter, kallad Protect 7.

 • LEA

  LEA tillverkas av Lascaray S.A som grundades 1823 i Alavaregionen, Spanien, av Juan Bernardo Lascaray. LEA, La Estrella Alavesa, var en produktlinje som skiljde sig åt från originalet, men blev snabbt synonymt med hela företaget Lascaray S.A.  

 • Lloytron

  Lloytron grundades for mer än 40 år sedan som en leverantör utav hemelektronik genom återförsäljare, postorder och numera även internet.

 • Lord

  Shark super stainless double edge och single edge rakblad,  Lord Super Double Edge och Lord Saloon Single Edge rakblad tillverkas i Egypten av företaget LORD Precision Industries som under några år ägdes och moderniserades tillsammans med Wilkinson.

 • Lucky Tiger

  Lucky Tiger var som störst på 50-talet och var då Amerikas mest populära hudvårdsmärke för män. I produktlinjen finns allt från hårvax, och hårvatten till rakkräm och after shave. På shaver.se finns alla rakrelaterade produkter från Lucky Tiger.

 • Merkur

  Merkur grundades 1896 av Emil Hermes som valde namnet Merkur då namnet Hermes redan var upptaget. Merkur tillverkade hyvlar och blad för våtrakning redan från början, och de första DE-bladen började tillverkas i början på 1900-talet. 1996 köptes Merkur upp av DOVO, men innan dess han de göra många odödliga hyvlar och än idag borgar Merkur för ypperlig kvalitet på just rakhyvlar.

 • Mitchells Wool Fat Soap

  MWF har använts sedan slutet av 1800-talet men togs fram i sin nuvarande form av kemisten Fred Mitchell under det tidiga 1930-talet då han förstod att det var fårullsfettet som gjorde att fåraherdarnas och ullarbetarnas händer alltid var så mjuka. Mitchell framställde tvålen i hopp om att den även skulle hjälpa folk med känslig hud. Tvålen tillverkas fortfarande enligt originalreceptet.   

 • Morgans

  Morgan’s Pomade började sin historia i England år 1873 som en schampotillverkande enmansfirma driven av Robert Martin. Namnet ”Morgan’s Pomade” kommer från den hårstylingprodukt (pomada) Robert Martin började tillverka runt år 1880. Idag tillverkar företaget allt från hårstylingsprodukter och rakprodukter för män till skönhetskrämer för kvinnor.

 • Mountaineer

  Grundades 2013 utav Eric Young som ett hobbyprojekt i köket för att dryga ut inkomsten - säljs nu i stora delar av världen. Naturliga skäggvårdsprodukter när de är som bäst med genial marknadsföring.

 • Mr Bear Family

  Ett helsvenskt företag som grundades år 2012 av Björn Landén. Landén började med att göra ett mustaschvax som var starkt nog att tygla sin yviga mustasch, och när han senare odlade skägg utvecklades firman till att även göra skäggbalsam (Beard Balm) och skäggoljor (Beard Brew). Alla produkter tillverkas av naturliga råvaror och utan inblandning av exempelvis petrolatum.

 • Mühle

  Mühle grundades av Otto Johannes Müller år 1945, som tillverkade bland annat rakborstar. Då fabriken var belägen i DDR tvångsinlöstes fabriken till det statliga VEB Flamingo-Bürsten Schönheide. Hans-Jürgen Mühle lämnade fabriken år 1987 och 1990 öppnade han åter Mühle och därefter har märket borgat för högsta kvalitet i rakborstar och rakhyvlar. År 2011 hade Mühle utvecklat de syntetiska borsten ”Black Fibre” och ”Silvertip Fibre” som ett djurvänligare alternativ.

 • Musgo Real

  Musgo Real är en produktlinje med raktvål, rakkräm, after shave, pre shave, parfym och tvål som började tillverkas på 1920-talet i Portugal av företaget Claus Porto. Kända för sin höga kvalitet och härliga dofter, produkterna är handgjorda och innehåller bara naturliga ingredienser. Rakkrämerna ger ett rikt, bestående och krämigt raklödder som ger ett bra glid medan du rakar dig. After Shave balsam som har många otroligt vårdande och läkande egenskaper.

 • Myrsol

  Myrsol är inom rakvärlden mest kända för sina enastående aftershaves, högt uppskattade av våtrakare världen över, men Myrsol tillverkar även parfymer för både kvinnor och män, kosmetika samt raktvålar, schampo och hårvatten.

 • Oil Can Grooming

  Oil Can Grooming skapades med målbilden att vara unik och så olik de generiska skäggoljorna som möjligt. De har skapat en unik produkt med en unik förpackning - för att du skall känna dig unik.

 • Omega

  Pennellifico Omega SPA har sedan 1946 tillverkat rakborstar. Idag tillverkar man rakborstar av svin (bristle), grävling (pure badger) och syntetiskt material. Omegas rakborstar tillverkas sedan starten i Italien. Omega saluför även rakkräm och aftershave.

 • Osma Laboratories

  OSMA Laboratories grundades år 1954 och är idag Frankrikes sista tillverkare av handgjorda alunstenar, vilket gjort dem kända i hela världen för dess höga kvalitet. Förutom alunstenar tillverkar OSMA allt du kan behöva till din rakning: face wash, pre shave oil, raktvål och aftershave balm.  

 • Palmolive

  Namnet Palmolive kommer från att den första tvålen som tillverkades av B.J. Johnson Company i Milwaukee, Wisconsin (USA), enkom var gjord av palmolja och olivolja. Denna tvål började tillverkas 1898. Under 1900-talets börjar var detta världens mest sålda handtvål.

 • Panasonic

  Panasonic grundades som Matsushita Electric Industrial Co. 1918 och bytte namn till det globala märket Panasonic 2008. Märket är idag Japans största tillverkare utav hemelektronik.

 • Parker Shaving

  Parker Safety Razor är ett familjeägt företag som startades 1973. Parker är mest kända för sina moderna säkerhetsrakhyvlar med "butterfly"-tvist för att öppna huvudet.
 • Percy Nobleman

  Percy Nobleman är en serie skäggvårdsprodukter som togs fram av den unge entreprenören med samma namn. Produkterna handtillverkas i England av nästan uteslutande organiska och ekologiska råvaror.

 • Personna

  Personna American Safety Razor Company bildades 1906 då Gem Safety Razor och Ever-Ready slogs samman och antog namnet Personna. 1919 gick även Star Safety Razor in i Personna ASR, och 1942 tillverkade de sitt första DE-blad. 1953 köper de upp rakbladstillverkaren PAL och Personna blir samma år ett registrerat varumärke för rakblad, vilka görs i rostfritt stål, och efter 1963 görs alla blad inom American Safety Razor Company i rostfritt stål. Personna Red är ett blad som uppskattas och hyllas av våtrakare världen över.

 • Philips

  Koninklijke Philips Electronics N.V. är en utav världens största elektroniktillverkare med huvudkontor i Amsterdam och grundades redan 1891 och har tillverkat rakapparater sedan 1939.

 • Piccadilly Shaving Company

  The Piccadilly Shaving Co. har som mål att framställa de bästa och mest exklusiva rakvårdsprodukterna i England, produkter som samtidigt fångar traditionen, kvaliteten och prestigen bakom våtrakningen och i synnerhet kvaliteten som brittiska våtrakningsprodukter borgar för.

 • Pinaud Clubman

  Pinaud grundades i Frankrike redan år 1810 i huset Ed Pinaud, beläget i Paris. Deras första linje hette Clubman och Pinaud blev snabbt synonymt med både symbolen av den prydlige fransmannen samt namnet Clubman. Idag ägs märket av American International Industires. Pinaud erbjuder bland annat aftershave, talk, skäggoljor, skäggbalsam och hårprodukter.

 • Pino Silvestre

  Pino Silvestre har tillverkats i Italien sedan 1955 och revolutionerade parfymvärlden, och har varit en trendsättare sedan dagen den först tillverkades.

 • Proraso

  Proraso började tillverka rakprodukter 1948 i Florens, Italien. Produkterna har blivit otroligt populära, inte bara i Italien utan även runt om i världen och har med all rätta närmast fått en kultstatus bland våtrakare.
 • Prospector CO

  Prospector Co grundades år 2010 i Savannah, Georgia (USA). Prospector Cos produkter är speciellt framtagna för känslig hud, och allt görs i små satser för hand för att säkerställa högsta kvalitet. Företaget tillverkar produkter för både kvinnor och män, och i sortimentet återfinns bland annat pre-shave, skäggolja, aftershave och rakkräm.

 • Raedical

  Ett ungt märke och tillverkare av skäggoljor och mustaschvax. Raedicals produkter är tillverkade efter attityd och person, tillverkade för en så stor och bred målgrupp som möjligt – alla med en unik doft och kombination av oljor, utprovade och anpassade för att passa in hos den unika användaren.

 • Razorock

  Razo Rock är ett amerikanskt märke, vars grundare såg en möjlighet att förse en marknad med kvalitetsprodukter som efterfrågades, men som saknades. Idag erbjuder företaget allt från raktvålar till deodoranter, allt till högsta kvalitet och oftast från italienska legotillverkare.

 • Recipe for Men

  Recipe for Men är ett svenskt hudvårdsföretag som utvecklar produkter för den skandinaviska marknaden med särskilt fokus på de kalla vintrarna och produkter som kan motverka och motstå den påfrestning som det kärva klimatet gör mot huden.

 • Remington

  Remington är ett amerikanskt bolag som grundades redan år 1816, men då som tillverkare utav skjutvapen. Remington har tillverkat rakapparater och liknande produkter sedan 1937, och deras första hette Remington Model E.

 • semogue

  Sedan 1955 har det portugisiska företaget Semogue tillverkat sina rakborstar, för hand och på samma plats. Semogue är välkända och vida beryktade, hyllade och älskade för sina rakborstar av svinborst, och nu ingår även handtillverkade raktvålar i repertoaren.  

 • Speick

  Företaget grundades redan 1928 av Walter Rau, som följde i sina föräldrars fotspår och tillverkade tvål för tvagning av kläder. Herr Rau nöjde sig inte med detta utan ville även tillverka en mild kroppstvål. Här föddes idén med att använda Speickblomman i tvålarna, dels för den unika, aromatiska doften, men även för dess välgörande genskaper.  

 • Tabac

  Tabac skapades av Mäurer & Wirtz år 1959. Mäurer & Wirtz grundades som ett tvålkokeri redan år 1845 i den tyska staden Stolberg. Tabacs karaktäristiska aftershaveflaska ser likadan ut idag som när den togs fram 1959. Tabac finns som EdT, EdC, Aftershave och raktvål.  

 • Taconic Shave

  Taconic görs i Hudson Bay, New York (USA), i små satser – för hand, och enbart av naturliga ingredienser. I sortimentet återfinns raktvålar, rakkrämer, aftershave och pre-shave.

 • Taylor of Old Bond Street

  Den Taylorianska traditionen har alltid varit (och är) att tillverka produkter med så rena och naturliga ingredienser som bara är möjligt. De kompromissar inte med kvalitet under några omständigheter. Bland produkterna från Taylor of Old Bond Street hittar man allt för kropp, hår och rakning. Väldigt kvalitativa produkter som anses vara "High End" och de är oerhört omtyckta av våtrakare runt om i världen.

 • Tcheon Fung Sing

  Tcheon Fung Sing (TFS) grundades i Turin 1945 av herr Tcheon Fung Sing och har från början tillverkat vegetabiliska raktvålar, men även sålt andra produkter så som DE-rakblad till säkerhetshyvlar. Idag drivs företaget av Paola Barile, barnbarnsbarn till grundaren. Produkterna är fortfarande vegetabiliska, görs fortfarande i Italien, och är fortfarande ett högt uppskattat märke.

 • The Bluebeards Revenge

  The Bluebeards Revenge har ett brett sortiment med rakprodukter men deras mest kända produkt är deras rakkräm som förutom att ge ett fint lödder även hjälper till att reducera skäggväxten.

 • The Vergulde Hand

  De Vergulde Hand (Den Förgyllda Handen) grundades år 1554 i Amsterdam, Nederländerna, och är således tveklöst ett utav världens äldsta kvarvarande tvålkokerier. Varumärket ägs idag utav Remark Groep, vilka garanterar att tvålen fortfarande tillverkas i Nederländerna, enligt originalreceptet. I sortimentet återfinns bland annat raktvålar, rakkräm, aftershave, och alunstenar.  

 • Treet

  Treet är ett pakistanskt märke av rakblad och rakhyvlar som grundades 1954 och finns idag i sort sett över hela världen.

  Treet är idag det mest säljande märket inom våtrakning i Pakistan och de är otroligt populära genom hela Mellanöstern.

 • Triumph & Disaster

  Triumph & Disaster grundades på Nya Zeeland utav Dion Nash som ville skapa produkter som vidhåller de traditionella ritualerna kring hudvård

 • Valobra

  Valobra grundades 1903 av Virgilio Valobra i Genua, Italien, som ett tvålkokeri för att bevara den klassiska italienska tvålkokarkonsten. Valobras tvålar kännetecknas av att vara handgjorda med så få ingredienser som möjligt, samtliga naturliga. I sortimentet återfinns bland annat mjuka rakkrämer och hårda rakstift.  

 • Vanta SAS

  Vanta s.a.s. grundades 1976 i Milano, Italien, av Eliseo Volpi. Idag är Vanta beläget i Monza, Italien, och drivs av Eliseos son Matthias Volpi. Företaget distribuerar shavetter, elektriska rakapparater, hårfönar, saxar, hårtrimmers, epilatorer och hårtänger.

 • Via Barberia

  Nya våtrakningsprodukter från välkända Pennellificio Omega - italienska mästerverk när de är som bäst!

 • Vie-Long

  Vie-Long S.L är ett spanskt familjeägt företag som tillverkat rakborstar sedan 1940, och idag förknippas de mest med sina hästtagelsrakborstar och den otroliga kvaliteten och livslängden som återfinns i deras unika rakborstar.

 • Vitos

  VITOS är en linje rakvårdsprodukter som tillverkas av företaget Susan Darnell, beläget i Genua, Italien. Produkterna är tillverkade enligt klassiska italienska recept och därmed av klassisk italiensk form och konsistens – få ingredienser av högsta kvalitet. 

 • Vulfix Old Original

  Vulfix Old Original gör allt du behöver för en perfekt våtrakning - och några utav våtrakningsvärldens mest hyllade rakborstar.

 • Wahl

  Wahl grundades redan 1919 av Leo J Wahl som tog fram den första praktiska hårtrimmern.

 • Wilkinson Sword

  Wilkinson Sword grundades 1772 av Henry Nock i Shotley Bridge, England. Företaget har tillverkat svärd till engelska hovet, men även motorcyklar, trädgårdsredskap – och såklart även rakblad och rakhyvlar. Wilkinson Sword tog fram den första systemrakhyveln (Bonded Blades), och företaget var de första som tillverkade rakblad i rostfritt stål i England. Idag sker all tillverkning i Tyskland och Wilkinson Sword är numer ett märke inom Energizer Holdings. I produktionslinjen återfinns bland annat rakblad, rakhyvlar, raktvål och rakborstar.

 • Williams mug shaving soap

  Williams mug shaving soap är en talgbaserad raktvål och är en av de äldsta raktvålarna som tillverkats. Williams raktvål är också en av de mest sålda raktvålarna i USA.