Reducerat pris! Feather New Hi-Stainless Double Edge 10-pack - Rakblad Dubbelblad (DE) 49,00 SEK Utvidga

Feather New Hi-Stainless Double Edge 10-pack - Rakblad

Feather Feather

A-10

4.9 65

Ny

Feather New Hi-stainless dubbeleggade rakblad tillverkas i Japan och är nog det rakblad som uppskattas allra mest av våtrakare runt om i världen. Varje blad håller mellan 10-12 rakningar innan det är dags att byta vilket är väldigt många gånger utan att förlora skärpan. 

Mer information

Tillfälligt slut

35,28 SEK

39,20 SEK

-10%

Feather tillverkar världsledande skalpellblad som används runt om i världen för ögonoperationer och mikro-operationer och tillämpar samma teknik och hårda kontroll på sina dubbeleggade rakblad som blivit så populära och älskade.

Feather New hi-stainless dubbelrakblad har en platinabeläggning.

Kommer i en plastförpackning som rymmer 10 stycken dubbeleggade rakblad där varje enskilt rakblad är omslaget i vaxpapper.

Passar till alla säkerhetshyvlar.

Att välja rätt sorts rakblad som passar just din hy och din skäggväxt är inte alltid så lätt. Man tror att de olika bladen borde fungera lika bra men så är det inte. Olika beläggningar, tillverkningsmaterial, hur de är slipade och med vilken vinkel är olika från tillverkare till tillverkare. Vi råder dig att testa lite olika märken för att hitta det blad som passar dig, din hy och din rakteknik bäst.

Anpassad förMan
Passar tillSäkerhetshyvlar
Typ av rakbladDubbelblad (Double edge)