Reducerat pris! Mühle Rytmo Shaving Set Fjord Blue - Rakset Utvidga

Mühle Rytmo Shaving Set Fjord Blue - Rakset

Mühle Mühle

C-190

4.5 2

Ny

Rytmo shaving set, Resin Fjord Blue (S 81 M 223 SR), är ett elegant och komplett rakningsset med tre matchande delar som tillsammans utgör allt du behöver för att kunna raka dig effektivt och placera dina rakverktyg i ordning: en säkerhetsrakhyvel, en rakborste och ett ställ för dessa båda.

Mer information

Finns i lager

319,20 SEK

638,40 SEK

-50%

Huvudmaterialet som används i verktygen är en syntetisk blandning med en mjuk blå nyans som liknar hartssten tack vare att den har polerats i många steg, och det hjälper även ytorna att behålla sin lyster under lång tid. Rakhyveln som ingår är av toppkvalitet och låter dig till och med raka kanter med perfekt precision, medan borsten har äkta grävlingshår med mjuka, flexibla, masserande tjocka hårstrån som ger en naturlig känsla.

Stället matchar i sin tur metalldelarna på de andra föremålen då det är gjort helt i krompläterad blänkande metall, och det är detta snygga ställ som är nyckeln till att du kan förvara rakverktygen prydligt och inte behöver känna att du vill gömma undan dem. Dessutom står den behandlade metallen emot korrosion på ett utmärkt sätt. Tillverkaren Mühler är ett kvalitetsmärke som borgar för god kvalitet, så setet är perfekt för att i ett paket få kvalitativa rakverktyg som ser bra ut. 


Rakborstens storlek är medium och den har ett huvud med en 21 mm stor ring.

Hyveln är kompatibel med klassiska dubbelrakblad (Double edge).