HĂ„rborstar

FÄ det snyggaste hÄret med en hÄrborste av hög kvalitet för mÀn. I vÄr webbutik hittar du hÄrborstar som Àr skonsamma för ditt hÄr och hÄrbotten samtidigt som du lÀtt reder ut det tovigaste hÄret. VÄra hÄrborstar av svinborst minskar slitage pÄ hÄret och ger dessutom bra massage i hÄrbotten för en bÀttre blodcirkulation.
Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Att köpa hÄrborste

Vill du ha ett stiligt hÄr med vacker lyster och utan att hÄret slits eller ger för mycket hÄravfall gÀller det att satsa pÄ en bra hÄrborste. Borstar av plast, metall eller syntetmaterial kan skada hÄrstrÄna.

SvinhÄrsborste

Vi rekommenderar frÀmst hÄrborstar med vildsvinsborst som pÄ ett skonsamt sÀtt gör det enkelt att reda ut hÄret. Det Àr ocksÄ ett bra material för att fördela bÄde naturliga fetter och hÄrolja jÀmnt över hÄret för att bÄde ge en frisk glans och minska problem med slitna hÄrtoppar.

Rundborste

Vill du fÄ volym i ditt hÄr Àr det bra att föna hÄret och att anvÀnda en rundborste. Med bra produkter för vÀrmeskydd som skyddar hÄret mot vÀrmen kan du enkelt bygga upp en bra volym med en rundad borste. Vill du ha riktigt mycket volym ska du vÀlja en större variant. En rundborste gör det Àven smidigt att styla hÄret Ät det hÄll du vill och till önskad form.

Paddelborste

Önskar du bara att torka hĂ„ret snabbt med en hĂ„rfön utan nĂ„gon direkt volym pĂ„ hĂ„ret Ă€r en paddelborste ett bra val. Det Ă€r en bred borste som hjĂ€lper till att fördela vĂ€rmen i hĂ„ret vilket minskar tiden för föning och minskar tiden som hĂ„ret utsĂ€tts för vĂ€rme.

VÄrda din hÄrborste

Det Àr lÀtt att glömma bort att rengöra sin hÄrborste. Genom att regelbundet vÄrda borsten hÄller den lÀngre och behÄller sin effekt för att ge ett snyggt och vÀlvÄrdat hÄr. Du minskar ocksÄ risken för hÄrproblem som mjÀll och svamp.

HÄll borsten ren frÄn lösa hÄrstrÄn, gÀrna efter varje anvÀndning. Med hjÀlp av en kam Àr det enkelt att ta bort lösa hÄrstrÄn. TvÀtta den regelbundet med ljummet vatten och tvÄl eller schampo. Om det Àr en borste med trÀskaft Àr det viktigt att den inte ska ligga och dra sig i vattnet dÄ det skadar trÀet. LÄt borsten lufttorka pÄ en handduk med piggarna eller borst nedÄt sÄ vatten kan rinna av frÄn en eventuell gummikudde eller smÄ hÄl.

Tips för ett vÀlmÄende hÄr

För ett friskt och glansigt hÄr gÀller det att minska risken för slitage med för mycket borstning och föning. Med en bra borste kan du fÄ en bra massage i hÄrbotten vilket bÄde ökar blodcirkulationen för ett starkt, friskt hÄr och fördelar de naturliga fetterna i hÄret som ger en fin glans.

TÀnk pÄ att inte borsta hÄret nÀr det Àr blött dÄ det kan skada hÄrstrÄna som lÀtts bryts av och slita pÄ hÄrsÀckarna sÄ att du tappar onödigt mycket hÄr. NÀr du borstar Àr det bÀst att börja i topparna nÀr du ska reda ut trassel och sedan arbeta dig efterhand nÀrmare rötterna för att inte slita pÄ hÄret.

FrÄgor och svar om hÄrborstar

Ska jag vÀlja en syntetisk eller naturlig hÄrborste?

Naturligt material Àr alltid mer skonsamt för hÄret för att undvika slitna hÄrstrÄn. Svinborst och andra naturliga material Àr ocksÄ bÀttre pÄ att fördela naturliga fetter eller hÄroljor för en frisk lyster i hÄret.

Hur gör jag rent min hÄrborste?

Börja med att regelbundet efter varje anvÀndning ta bort de hÄrstrÄn som har fastnat för att dessa inte ska smutsa ner borsten med stylingprodukter, damm och fetter. NÀr du ska rengöra borsten anvÀnder du vanligt ljummet vatten och schampo eller tvÄl.

MÄste jag ha en borste rÀcker det inte med en kam?

Det Àr stor skillnad i att anvÀnda en kam eller en borste. En kam fungerar bÀst för att reda ut tovor i tunnare hÄr och för att underlÀtta vid klippning och styling. En borste Àr bÀttre pÄ att reda ut tovor, framförallt i lite tjockare och lÀngre hÄr men Àr ocksÄ bra pÄ att fördela oljor och ge hÄrbotten en massage för bÀttre blodcirkulation.

Är en dyrare borste alltid bĂ€ttre?

Dyrare borstar har ofta bÀttre material av högre kvalitet och Àr bÀttre anpassade för att ge dig ett snyggt och vÀlmÄende hÄr samtidigt som det ofta sliter mindre pÄ hÄret.