Brun utan sol för män

Pigga upp utseendet med en snygg bränna på ett säkert sätt utan solens skadliga strålar. I vårt utbud finns kvalitativa brun utan sol för män som enkelt ger dig bästa fuskbrännan utan ett orange-gult resultat. Produkterna har både fräsch doft och återfuktande egenskaper som får färgen att hålla längre.
Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Att välja brun utan sol-produkt

Brun utan sol-produkter finns i flera olika utföranden som mousse, spray, lotion, kräm, gel, olja och servetter. Allt för att kunna passa din hudtyp och dina behov. Vilken variant du ska välja är en smaksak för vad du tycker känns bra mot huden och vilken som är smidigast för dig.

En del produkter är färgade för att du enkelt ska se att du har smort in överallt. Då får du en tillfällig färg direkt som sedan snabbt ersätts med den slutgiltiga färgen. Andra produkter ska smörjas flera gånger för att gradvis bygga upp en snygg bränna.

Torr hud

Om du har torr hud kan en lotion, kräm eller olja passa bra som tar lite längre stund för kroppen att absorbera.

Så får du ett jämnt resultat

För att få ett så jämnt resultat som möjligt är det viktig att göra ett grundligt förarbete.

Exfoliera huden med skrubb

Innan applicering är det bra att först exfoliera huden med en skrubbkräm. Då får du bort döda hudceller och torr hud som annars kan dra åt sig extra mycket färg vilket resulterar i ett fläckigt resultat. Var extra noga på speciellt torra områden som armbågar, knän och fotknölar.

Återfukta huden

För att inte huden ska vara för torr och dra åt sig alldeles för mycket färg i torra partier återfuktar du huden med en bra kräm eller lotion.

Applicera

När du applicerar brun utan sol kan det vara en fördel att använda en appliceringshandske. Handsken fördelar produkten jämnt och minskar risken för streck och kanter. Applicera med cirkulerande rörelser och ta inte för mycket utan hellre för lite som du istället bättrar på.

Efter applicering

Om du inte använder handske vid applicering så glöm inte att tvätta händerna när du är klar. Låt huden hinna torka en stund innan du tar på kläder för att undvika missfärgning på kläderna.

Bästa tipsen för att få färgen att hålla länge

Brun utan sol-produkter påverkar det yttersta cellagret och håller därför inte särskilt länge. Efterhand hudlagren försvinner avtar färgen. Om du duschar och skubbar kroppen mycket försvinner färgen fortare.

Genom att regelbundet smörja in kroppen med bra återfuktande produkter håller du huden mjuk och återfuktad. Det hjälper huden att inte bli torr vilket annars kan få hud och färg att flagna. Med en återfuktad hud håller istället färgen längre.

Komplettera med solskyddsprodukter i solen

Brun utan sol har inga UV-filter och ger inget skydd mot solens strålar. Om du ska vistas en längre tid i solen eller i stark sol rekommenderar vi därför att du kompletterar med solskyddsprodukter.

Frågor och svar om brun utan sol

Färgar det av sig på kläder och på lakan?

Ja, om inte produkten hinner absorberas ordentligt och torka in kan det färga av sig. Vänta en stund med kläder och att lägga dig i sängen för att undvika missfärgning, då slipper du också ett fläckigt resultat.

Hur länge håller brun utan sol?

Ungefär en vecka eller något längre brukar de flesta produkter hålla färgen. Färgen försvinner gradvis och lite fortare om du duschar och peelar huden mycket. För att bibehålla samma färg kan det vara lagom att bättra på färgen cirka en gång i veckan.

Kan jag sola och träna utan att bli fläckig?

Ja, det är inga problem att vistas i solen och träna om du låter färgen torka in ordentligt i kroppen under några timmar. Ska du sola så tänk på att komplettera med solprodukter eftersom en BUS inte innehåller UV-filter.

Hur får jag ett jämt resultat?

Var noga med att peela och återfukta huden innan applicering. Ta lagom mycket brun utan sol och smörj på med masserande cirkulära rörelser men inte för länge på samma ställe så att du fördelar produkten jämnare över huden.