Truefitt & Hill

I över två århundraden, sedan 1805, har Truefitt & Hill levererat groomingprodukter av högsta klass med framstående hudvård och rakprodukter för män. Det är den äldsta barbershopen i världen och märket var även hovleverantör till hertigen av Edinburgh, prins Philip. Från detta märke hittar du en hel rakserie med fina cologner och härliga rakkrämer med klassiska engelska doftnoter. Välkommen att botanisera i vårt utbud av dessa högkvalitativa produkter från Truefitt & Hill med klassiska, sofistikerade och moderna, maskulina dofter.
Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Hudvård och rakprodukter av hög kvalitet från Truefitt & Hill

Ett varumärke som startades för 200 år sedan, i England 1805, och som fortfarande tillverkar sina produkter där, är Truefitt & Hill. Produkterna är välkända för hög kvalitet och innovation och märket har dessutom under nio monarker levererat åt landets kungahus. Företaget har med hjälp av skickliga proffs med kemister, tillverkare och designers tagit fram dessa framstående rakprodukter för män.

Populära produkter bland kungligheter och framstående män

Företaget tillverkar inte bara lyxiga groomingprodukter utan är också känt som Londons finaste herrbarberare och parfymör. Fokus för märket är och har varit sedan starten att erbjuda högklassiga behandlingar för män och egentillverkade produkter av högsta kvalitet. Truefitt & Hill bär sigillet "Royal Warrant holders to H.R.H., The Duke of Edinburgh".

Förutom kungligheter har även adel och andra högheter samt framstående män köpt produkterna genom generationer. Exempelvis har personer som Fred Astaire, Frank Sinatra, Sir Winston Churchill, Lord Nelson, Hertigen av Wellington och Steve McQueen använt dessa produkter.

Den äldsta barbershopen i världen

Det var William Francis Truefitt som grundade företaget 1805 och som öppnade den första salongen på Old Bond Street i London alldeles i närheten av de kungliga kvarteren. Det här är också den äldsta barbershopen i världen som dessutom är certifierad av Guiness rekordbok. I dag har man salonger över hela världen.

Klassiska engelska dofter med anor från 1805

Dagens produktutbud är framtaget med över 212 års forskning och erfarenhet. Produkterna har i stort sett haft samma formula och tillverkats på samma sätt i över 190 år. Bland utbudet kan man hitta både rakkrämer, rakvatten, cologner och tvålar med klassiska engelska dofter.

Köp hudvård och rakprodukter från Truefitt & Hill online hos Shaver

Har du aldrig testat dessa underbara hudvårdsprodukter och rakprodukter från Truefitt & Hill ska du passa på att köpa dem online här hos oss på Shaver.se i vår webbutik. Gör som många andra stora namn och välj mellan sofistikerade, moderna och klassiska, maskulina dofter. Beställ dina produkter redan idag för att snart kunna känna dig som en kunglighet!