Reducerat pris! Feather New Hi-Stainless Double Edge 200-pack - Rakblad Utvidga

Feather New Hi-Stainless Double Edge 200-pack - Rakblad

Feather Feather

A-61

5 19

Ny

Storpack med Feather New Hi-stainless dubbeleggade rakblad vilket är det rakblad som uppskattas allra mest av våtrakare runt om i världen. Varje blad håller mellan 10-12 rakningar innan det är dags att byta vilket är väldigt många gånger utan att förlora skärpan. Ett otroligt skarpt rakblad.
Du sparar 25% på att köpa 200-pack istället för att köpa dem i 10-pack.

Mer information

Tillfälligt slut

299,60 SEK

599,20 SEK

-50%

Feather tillverkar skalpellblad som används runt om i världen för ögonoperationer och mikro-operationer och de tillämpar samma teknik och hårda kontroll på sina dubbeleggade rakblad som blivit så populära och älskade.

Feather New hi-stainless dubbelrakblad har en platinabeläggning.

Kommer i en förpackning som rymmer 20 st plastförpackningar om 10 stycken dubbeleggade rakblad vardera där varje enskilt rakblad är omslaget i vaxpapper. Totalt 200 st dubbeleggade (Double Edge) rakblad.

Passar till alla säkerhetshyvlar.

Att välja rätt sorts rakblad som passar just din hy och din skäggväxt är inte alltid så lätt. Man tror att de olika bladen borde fungera lika bra men så är det inte. Olika beläggningar, tillverkningsmaterial, hur de är slipade och med vilken vinkel är olika från tillverkare till tillverkare. Vi råder dig att testa lite olika märken för att hitta det blad som passar dig, din hy och din rakteknik bäst.

Anpassad förMan
Passar tillSäkerhetshyvlar
Typ av rakbladDubbelblad (Double edge)