Reducerat pris! Cella Shaving Soap Crema Da Barba 150 ml - Raktvål Utvidga

Cella Shaving Soap Crema Da Barba 150 ml - Raktvål

Cella Cella

B-153

4.4 21

Ny

Cella Crema Da Barba är en Italiensk försklassig talgbaserad raktvål som ger ett utmärkt rikt och krämigt raklödder. Raktvålen har en doft av mandel eller marsipan. En av de absolut bästa raktvålarna på marknaden enligt många våtrakare.

Mer information

Tillfälligt slut

35,60 SEK

71,20 SEK

-50%

Tvålen är gjord enligt samma recept och metoder sedan den började tillverkas 1899 i Italien. Att den fortfarande produceras efter mer än 100 år enligt samma recept är ett övertygande bevis för att det är en bra och omtyckt produkt.

Kommer i en plastskål som innehåller 150 ml raktvål.

Raktvålen känns som en hybrid mellan raktvål och rakkräm då den inte är helt fast men inte flytande heller, påminner om lera eller kitt i konsistensen.

Om du tycker att denna produkten är bra kan vi rekommendera dig dess storebror, i princip samma produkt fast i en 1 kg förpackning som räcker i ca 2 år med daglig rakning. Den hittar du här.

Ingredienser:
Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Adeps Bovis (Tallow), Stearic Acid, Aqua (Water), Potassium hydroxide, Sodium Hydroxide, Potassium Carbonate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet almond) Oil, Parfum/fragrance, Tetrasodium EDTA.

Typ av rakvårdRaktvål

Relaterade inlägg på bloggen