Rakvård

Det finns 411 produkter.

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig ...

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig fram tills du hittar ett som passar just dig. En After Shave är bra för att stänga porerna och motverka infektioner efter rakningen, dessutom doftar de ofta väldigt gott.

Beroende på din hudtyp kan det även behövas en förberedande och skyddande produkt innan du arbetar upp ett raklödder. Har du torr hud rekommenderar vi dig att använda de produkter som är speciellt framtagna för just dig med torr hud, dessa är ofta alkoholfria då alkohol torkar ut huden och innehåller ofta skyddande, återfuktande och vårdande ingredienser.

De olika produkterna kan kräva olika tekniker för att uppnå maximal effekt, här får man testa sig fram lite med t.ex vattenmängd och applicering. 

Visa mindre
Visa mer
Visar 1 - 24 av 411 produkter
 • D.R. Harris Windsor Shaving Cream Bowl 150g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Windsor Shaving Cream Bowl 150g
  H-157

  Detta kan vara D.R. Harris mest komplexa doft: citrus, grapefrukt, svartpeppar och vetiver. Det låter inte som mycket, men ge den en chans - den är oemotståndlig, precis som löddret och rakningarna du får ut utav denna enastående rakkräm.

  218,00 SEK
 • D.R. Harris Arlington Shaving Cream 75g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Arlington Shaving Cream 75g
  H-155

  D.R. Harris otroligt lyxiga rakkräm i den klassiska brittiska doften Arlington - en underbar doft av citrus och ormbunke som passar alla män i alla åldrar och med alla hudtyper., här i ett smidigare format som inte tar upp så mycket plats, varesig på din rakvårdshylla eller i resväskan.

  129,00 SEK
 • D.R. Harris Lavendel Shaving Soap refill 100g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Lavendel Shaving Soap refill 100g
  H-88

  Lavendeldoftande raktvål som refill för din träskål från D.R. Harris eller en annan skål som tar tvålar i denna storlek. En vit, tripple-milled, solid och hård tvål utav absolut finaste kvalitet med ett otroligt lyxigt och rikt lödder. Doftsatt med lugnande lavendel, mild och otroligt ekonomisk då varje tvål räcker i flera månader.

  129,00 SEK
 • D.R. Harris Almond Shaving Cream 75ml
  Ny
  Available
  D.R. Harris Almond Shaving Cream 75ml
  H-75

  En klassisk våtrakningsdoft - mandel, rakt igenom. Inte nog med den underbara och klassiska doften, du får ett svåröverträffat lödder i en liden och smidig tub som knappt tar upp plats på din rakvårdshylla eller i resväskan - perfekt för dig med lite utrymme eller som reser mycket.

  129,00 SEK
 • D.R. Harris Sandalwood Aftershave 100ml
  Ny
  Available
  D.R. Harris Sandalwood Aftershave 100ml
  H-142

  D.R Harris alkoholbaserade och hudvårdande aftershave med deras klassiska Sandalwood-doft, en komplex doft med väldigt framträdande sandelträolja och inslag utav eukalyptus, kamfer, nejlika, bergamott, neroli, ylang ylang, patchouli och rosmarin.

  349,00 SEK
 • D.R. Harris Arlington Shaving Cream Bowl 150g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Arlington Shaving Cream Bowl 150g
  H-144

  D.R. Harris otroligt lyxiga rakkräm i den klassiska brittiska doften Arlington - en underbar doft av citrus och ormbunke som passar alla män i alla åldrar och med alla hudtyper. En väldigt lättarbetad kräm som ger ett svårslaget lödder och har en närmast oemotståndlig doft.

  218,00 SEK
 • D.R. Harris Sandalwood Shaving Soap Refill 100g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Sandalwood Shaving Soap Refill 100g
  H-68

  En refill-tvål till dina D.R. Harris-skålar eller andra tvålskålar som tar tvålar av denna storlek. En vit, hård, tripple-milled raktvål som räcker i flera månader med ett lödder som är svåröverträffat. Doftsatt med sandelträolja som utökats med eukalyptus, bergamott, kamfer, nejlika och vetiver.

  129,00 SEK
 • D.R. Harris Marlborough Shaving Cream Bowl 150g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Marlborough Shaving Cream Bowl 150g
  H-146

  D.R. Harris har skapat en riktigt lyxig rakkräm med en ännu lyxigare doft - Marlborough. En mild doft av olika träslag och sandelträolja, en aftondoft för den kräsna näsan, en lyxig doft som sticker ut och är rakt igenom maskulin. Detta är en otroligt lättarbetad rakkräm som ger ett rikt och lyxig lödder, inte likt något annat på marknaden idag.

  218,00 SEK
 • D.R Harris Lavender Shaving Cream Bowl 150g
  Ny
  Available
  D.R Harris Lavender Shaving Cream Bowl 150g
  H-125

  En riktigt lyxig rakkräm från England med ett ännu lyxigare lödder. Lättarbetat och krämigt med en rejäl dos glycerin för återfuktning och glid. Ger ett utmärkt skydd för huden mot det vassa bladet, samtidigt som den tillåter en hudnära rakning. Har en underbart frisk och maskulin doft utav lavendel - en av de mest klassiska dofterna som finns.

  218,00 SEK
 • D.R. Harris Arlington shaving soap in wooden bowl 100g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Arlington shaving soap in wooden bowl 100g
  H-123

  D.R Harris Arlington raktvål i en bokträskål, en tripple-milled tvål som räcker i flera månader vid daglig använding. Arlington är en klassisk brittisk doft utav citrus och ormbunke.

  279,00 SEK
 • D.R. Harris Marlborough Shaving Soap in dark wooden bowl 100g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Marlborough Shaving Soap in dark wooden bowl...
  H-153

  D.R. Harris Marlborough-raktvål i en mörk träskål - en vit tripple-milled tvål som räcker i flera månader vid daglig använding. Marlborough är lätt parfymerad med träiga dofter och sandelträolja, en lättare variant utav deras Sandalwood-serie.

  289,00 SEK
 • D.R. Harris Arlington Pre-shave 100ml
  Ny
  Available
  D.R. Harris Arlington Pre-shave 100ml
  H-84

  En preshave i D.R Harris populära Arlington-serie. Arlington har en mild men maskulin doft utav citrus och ormbunke, en riktigt klassiskt brittisk doft. Appliceras antingen på torr eller fuktig hud.

  339,00 SEK
 • D.R. Harris Sandalwood Shaving Soap in dark wooden bowl 100g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Sandalwood Shaving Soap in dark wooden bowl 100g
  H-106

  Sandelträdoftande raktvål i en sheshamträskål som håller i åratal. En vit, hård, tripple-milled raktvål som räcker i flera månader med ett lödder som är svåröverträffat. Doftsatt med sandelträolja som utökats med eukalyptus, bergamott, kamfer, nejlika och vetiver.

  289,00 SEK
 • D.R. Harris Aftershave Milk 100ml
  Ny
  Available
  D.R. Harris Aftershave Milk 100ml
  H-82

  D.R. Harris omåttligt populära aftershave milk, en mild och återfuktande aftershave med en lätt blommig doft. Alkoholfri, så den ger inget sting, men den återfuktar, läker och vårdar nyrakad och torr hud. Perfekt för de med torr eller känslig hud, men kan användas av alla hudtyper som en aftershave balm.

  349,00 SEK
 • D.R. Harris Sandalwood Shaving Cream 75ml
  Ny
  Available
  D.R. Harris Sandalwood Shaving Cream 75ml
  H-150

  D.R. Harris Sandalwood Shaving Cream är en lyxig rakkräm som ger ett fantastiskt lödder. Lätt doftsatt med den klassiska sandelträoljan som utökats med eukalyptus, bergamott, kamfer, nejlika och vetiver - alla dofter är naturliga oljor. Innehåller en rejäl dos glycerin för en extra mjuk och mjukgörande rakning.

  129,00 SEK
 • D.R. Harris Arlington Aftershave Milk 100ml
  Ny
  Available
  D.R. Harris Arlington Aftershave Milk 100ml
  H-127

  En riktigt klassisk brittisk doft i en otroligt vårdande aftershave. D.R. Harris Arlington Aftershave Milk är milt parfymerad och milt antiseptisk samtidigt som det lugnar huden och tillför en fantastisk postshave. Doften består utav en subtil blandning av citrus och ormbunke.

  349,00 SEK
 • D.R Harris Marlborough Aftershave 100ml
  Ny
  Available
  D.R. Harris Marlborough Aftershave 100ml
  H-136

  En alkoholbaserad aftershave splash från D.R. Harris med deras unika doft Marlborough som är en lättare variant utav deras världskända Sandalwood. En inte allt för påträngande doft utav olika träslag och sandelträolja, komponerad för att vara lättare och mer frisk, perfekt för vardaglig användning och i synnerhet för de finare eftermiddagarna i livet.

  349,00 SEK
 • D.R Harris Bay Rum Aftershave 100ml
  Ny
  Available
  D.R Harris Bay Rum Aftershave 100ml
  H-86

  En alkoholbaserad aftershave splash med den klassiska doften American Bay Rum, mest känd från 50-talets USA. Denna klassiska doft av kryddor och örter går alltid hem, och är alltid unik från tillverkare till tillverkare. D.R Harris version har tydliga inslag utav lagerblad, siciliansk citron, bergamott, neroli och söt apelsin.

  349,00 SEK
 • D.R. Harris Sandalwood Bath Soap 150g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Sandalwood Bath Soap 150g
  H-138

  D.R Harris Sandalwood Bath Soap är en rejält tilltagen tvål på 150g som passar lika bra i badet som i duschen och kan användas över hela kroppen.

  128,00 SEK
 • D.R. Harris Rose shaving cream bowl 150g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Rose shaving cream bowl 150g
  G-91

  Rosa till färgen, ros till doften. D.R. Harris Rose Shave Cream är doftsatt med äkta rosenoljor och rosengeranium med tillsatt nyponolja - välkänd för sina hudvårdande egenskaper. En högkoncentrerad rakkräm som doftar underbart somrigt och räcker länge, med extra mycket hudvårdande glycerin.

  218,00 SEK
 • D.R. Harris Sandalwood Shaving Soap in wooden bowl 100g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Sandalwood Shaving Soap in wooden bowl 100g
  H-106

  Sandelträdoftande raktvål i en bokträskål som håller i åratal. En vit, hård, tripple-milled raktvål som räcker i flera månader med ett lödder som är svåröverträffat. Doftsatt med sandelträolja som utökats med eukalyptus, bergamott, kamfer, nejlika och vetiver.

  279,00 SEK
 • D.R. Harris Lavendel Shaving Soap in wooden Bowl 100g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Lavendel Shaving Soap in wooden Bowl 100g
  H-151

  Lavendeldoftande raktvål i en träskål som håller i åratal. En vit, tripple-milled, solid och hård tvål utav absolut finaste kvalitet med ett otroligt lyxigt och rikt lödder. Doftsatt med lugnande lavendel, mild och otroligt ekonomisk då varje tvål räcker i flera månader.

  289,00 SEK
 • D.R. Harris Sandalwood Shaving Cream 150 g
  Ny
  Available
  D.R. Harris Sandalwood Shaving Cream 150g
  G-93

  D.R. Harris Sandalwood Shaving Cream är en lyxig rakkräm som ger ett fantastiskt lödder. Lätt doftsatt med den klassiska sandelträoljan som utökats med eukalyptus, bergamott, kamfer, nejlika och vetiver - alla dofter är naturliga oljor. Innehåller en rejäl dos glycerin för en extra mjuk och mjukgörande rakning.

  218,00 SEK
 • Triumph & Disaster - Rock & Roll Suicide Face Scrub 145g
  Ny
  Available
  Triumph & Disaster - Rock & Roll Suicide Face Scrub 145g
  H-120

  Vulkanisk aska och grön lera - naturlig peeling som skrubbar bort de döda hudcellerna som täpper till porerna och skapar hudirritationer, pormaskar och finnar. Regelbunden exfoliering tar bort det oönskade från huden och gör den ren, utan att skada den friska huden eller rubba dess pH-balans. Har en underbar doft utav rök och skog.

  319,00 SEK

Gilla oss på facebook och få 5% rabatt

Tryck på gilla-knappen och få en rabattkod som ger 5% rabatt på din beställning.