Rakvård

Det finns 432 produkter.

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig ...

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig fram tills du hittar ett som passar just dig. En After Shave är bra för att stänga porerna och motverka infektioner efter rakningen, dessutom doftar de ofta väldigt gott.

Beroende på din hudtyp kan det även behövas en förberedande och skyddande produkt innan du arbetar upp ett raklödder. Har du torr hud rekommenderar vi dig att använda de produkter som är speciellt framtagna för just dig med torr hud, dessa är ofta alkoholfria då alkohol torkar ut huden och innehåller ofta skyddande, återfuktande och vårdande ingredienser.

De olika produkterna kan kräva olika tekniker för att uppnå maximal effekt, här får man testa sig fram lite med t.ex vattenmängd och applicering. 

Visa mindre
Visa mer
Visar 1 - 24 av 432 produkter
 • Hawkins & Brimble Pre-Shave Scrub 125ml Pre Shave 139,00 SEK
  Ny
  Available
  Hawkins & Brimble Pre-Shave Scrub 125ml
  G-101

  Lägg grunden till den perfekta rakningen med den perfekta lösningen från Hawkins & Brimble. Valnötsskal har krossats till ett pulver som försiktigt skrubbar bort död hud från ansiktet och mandelolja mjukar upp huden och skäggstubben inför rakningen för att göra den så trevlig som möjligt.

  139,00 SEK
 • Hawkins & Brimble Shaving Cream 100ml - Rakkräm Rakkräm 169,00 SEK
  Ny
  Available
  Hawkins & Brimble Shaving Cream 100ml - Rakkräm
  G-124

  Hawkins & Brimbles rakkräm är den perfekta lösningen för dig som snabbt och enkelt vill ha en nära och mild rakning, ett högkvalitativt lödder och en mjuk hud efteråt. Mjukgör skäggstubben ordentligt tack vare de mjukgörande ingredienserna för en otroligt mild rakning.

  169,00 SEK
 • Hawkins & Brimble Post-Shave Balm 125ml - Aftershave After Shave 139,00 SEK
  Ny
  Available
  Hawkins & Brimble Post-Shave Balm 125ml - Aftershave
  G-111

  En vårdande mix av olivolja, mandelolja och kakaosmör mjukgör och återfuktar huden för en underbart len känsla. Lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen som en mjukgörande salva likväl som en postshave balm. Har en mild doft utav elemi och ginseng.

  139,00 SEK
 • Triumph & Disaster - Rock & Roll Suicide Face Scrub 145g Hudvård 329,00 SEK
  Ej i lager
  Triumph & Disaster - Rock & Roll Suicide Face Scrub 145g
  H-120

  Vulkanisk aska och grön lera - naturlig peeling som skrubbar bort de döda hudcellerna som täpper till porerna och skapar hudirritationer, pormaskar och finnar. Regelbunden exfoliering tar bort det oönskade från huden och gör den ren, utan att skada den friska huden eller rubba dess pH-balans. Har en underbar doft utav rök och skog.

  329,00 SEK
 • Triumph & Disaster - Gameface Moisturiser 100ml - hudkräm Hudvård 439,00 SEK
  Available
  Triumph & Disaster - Gameface Moisturiser 100ml - hudkräm
  H-80

  En otroligt återfuktande och mjukgörande hudkräm från Nya Zeeland - Gamface från Triumph & Disaster. Framtagen för att snabbt absorberas utan att kännas kladdig eller fet, med en doft som bara kan förklaras som rök och skog. Gör att huden blir och känns återfuktad, frisk och fräsch.

  439,00 SEK
 • Triumph & Disaster - Ritual Face Cleaner 150ml Hudvård 289,00 SEK
  Available
  Triumph & Disaster - Ritual Face Cleaner 150ml
  H-117

  Less is more - speciellt när det kommer till ansiktet. Att tvätta ansiktet med en vanlig tvål avlägsnar hudens naturliga oljor, vilket gör huden torr till en början och sedan mer fet än vad den var innan då huden överkompenserar. Slipp det med denna ansiktstvätt från Nya Zeeland, en mild och hudvårdande rengöringsprodukt från Triumph & Disaster.

  289,00 SEK
 • Triumph & Disaster - Old Fashioned Shave Cream Tube 90ml Rakkräm 259,00 SEK
  Available
  Triumph & Disaster - Old Fashioned Shave Cream Tube 90ml
  H-81

  En unik rakkräm från Nya Zeeland i en smidig tub, perfekt för resan eller det lilla badrumsskåpet. Varje tub ger dig upp till 90 rakningar. Rakkrämen har en unik doft utav medicinalväxter, frisk citrus och turkisk barbershop - en doft av nostalgi och tradition.

  259,00 SEK
 • Triumph & Disaster - Old Fashioned Shave Cream Jar 100ml Rakkräm 298,00 SEK
  Available
  Triumph & Disaster - Old Fashioned Shave Cream Jar 100ml
  H-105

  Denna rakkräm påminner oss om att rakning är en konst som går i arv, en ritual värd att vårda, det är förberedelser - och en väldigt massa Du-tid. En unik doft utav medicinalväxter, frisk citrus och turkisk barbershop - en doft av nostalgi och tradition.

  298,00 SEK
 • Triumph & Disaster - A+R Soap - kroppstvål 130g Hudvård 149,00 SEK
  Available
  Triumph & Disaster - A+R Soap - kroppstvål 130g
  H-93

  Mandelmjölk och havreflingor, nyponolja och mängder av glycerin - och en jordig doft med inslag av kryddor - Triumph & Disaster A+R Soap är en milt exfolierande kroppstvål tillverkad för att kunna användas dagligen. Den vårdar, rengör och ger näring åt all hud, och passar lika bra till alla hudtyper.

  149,00 SEK
 • Triumph & Disaster - Shearer’s Soap - kroppstvål - 130g Hudvård 149,00 SEK
  Available
  Triumph & Disaster - Shearer’s Soap - kroppstvål - 130g
  H-91

  En Nya Zeeländsk tvål inspirerad utav hårt arbete och extrem renlighet - Shearers’s soap. Shearer - eller fårklippare som det heter på svenska, ser renlighet som ett krav och de krävde rejäla tvålar för händerna - och det är från denna yrkesgrupp som T&D har hämtat inspiration till denna kroppstvål.

  149,00 SEK
 • Via Barberia Fructi After Shave Serum 50ml After Shave 229,00 SEK
  Available
  Via Barberia Fructi After Shave Serum 50ml
  H-112

  Via Barberia Fructi After Shave Serum är en post-shave gel som kan användas antingen som en aftershave direkt efter rakning, eller som en extra återfraktande postshave gel. Innehåller mängder av aktiva ingredienser som vårdar och återfuktar huden. Fructi har en underbart frisk doft av lime, mandarin och söt apelsin, en doft av ren energi.

  229,00 SEK
 • Via Barberia Aquae After Shave Serum 50ml After Shave 229,00 SEK
  Available
  Via Barberia Aquae After Shave Serum 50ml
  H-110

  Via Barberia Aquae After Shave Serum är det sista du applicerar efter rakningen. Använd den som en aftershave eller lägg den utanpå en alkoholbaserad aftershave för att återfukta huden som spriten kan torka ut. Aquae har en underbar doft av den klassiska Aqua-doftsättningen blandat med citrus och bergamott där ingen citrusfrukt är dominant.

  229,00 SEK
 • Via Barberia Herbae Shaving Soap 150g Raktvål 149,00 SEK
  Available
  Via Barberia Herbae Shaving Soap 150g
  H-114

  Via Barberia Herbae Shaving Soap är en mild och skonsam raktvål som räcker väldigt länge även vid daglig användning. Löddret den ger är skonsamt och skyddar huden från det vassa rakbladet samtidigt som det mjukar upp stubben för en lättare rakning. Herbae har en mild men underbar doft av örter från Medelhavet, timjan, rosmarin och lavendel.

  149,00 SEK
 • Via Barberia Fructi Shaving Soap 150g Raktvål 149,00 SEK
  Available
  Via Barberia Fructi Shaving Soap 150g
  H-116

  Via Barberia Fructi Shaving Soap är en hård raktvål i en generös storlek som räcker väldigt länge. Löddret skyddar din hud samtidigt som det mjukar upp stubben för en underbar och hudnära rakning utan irritation. Fructi har en underbart frisk doft av lime, mandarin och söt apelsin, en doft av ren energi.

  149,00 SEK
 • Via Barberia Aquae Shaving Soap 150g Raktvål 149,00 SEK
  Available
  Via Barberia Aquae Shaving Soap 150g
  H-104

  Via Barberia Aquae Shaving Soap är en hård tvål som räcker riktigt länge och har en underbar doft av den klassiska Aqua-doftsättningen blandat med citrus och bergamott där ingen citrusfrukt är dominant. Tvålen ger ett underbart lödder som underlättar rakningen genom att löddret mjukar upp skägget och skyddar huden samtidigt.

  149,00 SEK
 • Via Barberia Aquae Sensitive Shaving Cream 125ml Rakkräm 159,00 SEK
  Available
  Via Barberia Aquae Sensitive Shaving Cream 125ml
  H-102

  Via Barberia Aquae Sensitive Shaving Cream är en mild och rogivande rakkräm för dig med känslig hud. Den ger dig ett krämigt och glansigt lödder på nolltid som skyddar huden mot rakbladet samtidigt som den hjälper rakbladet att skära av stubben istället för att dra av dem. Ger ett utmärkt skydd mot rakbrännor och hudirritationer. Har en underbar doft av...

  159,00 SEK
 • Via Barberia Herbae Sensitive Shaving Cream 125ml Rakkräm 159,00 SEK
  Available
  Via Barberia Herbae Sensitive Shaving Cream 125ml
  H-100

  Via Barberia Herbae Sensitive Shaving Cream 125ml är en otroligt mild och vårdande rakkräm med väldigt milda tvålämnen. Den ger ett otroligt rikt och krämigt lödder som passar alla hudtyper, men är framtaget för de med känslig eller torr hud. Ger ett utmärkt skydd mot rakbrännor och hudirritationer. Har en mild men underbar doft av örter från Medelhavet,...

  159,00 SEK
 • Via Barberia Herbae After Shave Serum 50ml After Shave 229,00 SEK
  Available
  Via Barberia Herbae After Shave Serum 50ml
  H-07

  Via Barberia Herbae After Shave Serum är det sista du applicerar, en gel som omedelbart kyler och stärker huden. Dess speciella textur ger dig en uppfriskande känsla samtidigt som den gör underverk för huden. Har en mild men underbar doft av örter från Medelhavet, timjan, rosmarin och lavendel - fräscht, diskret och avslappnande.

  229,00 SEK
 • Via Barberia Pre-Shave Cream 50ml Pre Shave 289,00 SEK
  Available
  Via Barberia Pre-Shave Cream 50ml
  H-65

  Via Barberia Pre-Shave Cream är det första steget mot den ultimata rakningen. Produkten innehåller bland annat bivax och arganolja vilka bägge ger ett lättare glid och den blandar sig inte med ditt raklödder. Har en lätt neutral doft. För alla hudtyper.

  289,00 SEK
 • American Crew Moisturising Shave Cream 150ml - Rakkräm Rakkräm 168,00 SEK
  Available
  American Crew Moisturising Shave Cream 150ml - Rakkräm
  H-115

  American Crew Moisturising Shave Cream är en rakkräm i en plasttub som innehåller kraftfulla antioxidanter och hudvårdande ingredienser. Mjukar upp skäggstubben och skyddar huden perfekt samtidigt som den vårdar och lugnar huden efter rakning. Framtagen för torr och/eller känslig hud.

  168,00 SEK
 • American Crew Protective Shave Foam 300ml - Rakskum Rakskum 168,00 SEK
  Available
  American Crew Protective Shave Foam 300ml - Rakskum
  H-06

  American Crew Protective Shave Foam är färdigt raklödder i tryckflaska - ett tryck ger dig ett underbart lödder med perfekt skydd. Raklöddret tillåter en hudnära och mild rakning väldigt enkelt: en pingisbolls storlek räcker oftast. Det tjocka löddret mjukgör skäggstubben och återfuktar huden samtidigt som det förhindrar de hudirritationer som kan uppstå...

  168,00 SEK
 • American Crew Precision Shave Gel 150ml - Rakgel Rakkräm 168,00 SEK
  Available
  American Crew Precision Shave Gel 150ml - Rakgel
  H-73

  American Crew Precision Shave Gel är en perfekt produkt för dig som precisionsrakar då gelen är genomskinlig och inte bildar något lödder, men ger dig mer än ett fullgott skydd mot det vassa rakbladet och ser till att du kan raka delar av, eller hela ansiktet och halsen helt bekymmersfritt - och du slipper att stå och göra rent rakborstar och...

  168,00 SEK
 • American Crew Ultra Glide Shaving Oil 50ml - Rakolja Rakolja 178,00 SEK
  Ej i lager
  American Crew Ultra Glide Shaving Oil 50ml - Rakolja
  H-63

  American Crew Ultra Glide Shaving Oil är en rakolja som är kladdfri och ger en hudnära rakning utan någon som helst ansträngning. Eukalyptus, kryddnejlika och andra välgörande oljor motverkar irriterade porer, skärsår, inåtväxande hårstrån - och den kan användas utan ett lödder ovanpå. För alla hudtyper.

  178,00 SEK
 • American Crew Revitalizing Toner 150ml - Aftershave After Shave 178,00 SEK
  Available
  American Crew Revitalizing Toner 150ml - Aftershave
  H-56

  American Crew Revitalizing Toner är en aftershave som omedelbart lugnar huden efter rakning, fullpumpad med aloe vera och mentol. Produkten mjukgör huden och stänger porerna vilket ger en fräsch känsla som varar i timmar.Lämplig för alla hudtyper.

  178,00 SEK

Gilla oss på facebook och få 5% rabatt

Tryck på gilla-knappen och få en rabattkod som ger 5% rabatt på din beställning.