Rakvård

Det finns 434 produkter.

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig ...

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig fram tills du hittar ett som passar just dig. En After Shave är bra för att stänga porerna och motverka infektioner efter rakningen, dessutom doftar de ofta väldigt gott.

Beroende på din hudtyp kan det även behövas en förberedande och skyddande produkt innan du arbetar upp ett raklödder. Har du torr hud rekommenderar vi dig att använda de produkter som är speciellt framtagna för just dig med torr hud, dessa är ofta alkoholfria då alkohol torkar ut huden och innehåller ofta skyddande, återfuktande och vårdande ingredienser.

De olika produkterna kan kräva olika tekniker för att uppnå maximal effekt, här får man testa sig fram lite med t.ex vattenmängd och applicering. 

Visa mindre
Visa mer
Visar 1 - 24 av 434 produkter
 • Via Barberia Fructi After Shave Serum 50ml
  Ny
  Available
  Via Barberia Fructi After Shave Serum 50ml
  H-112

  Via Barberia Fructi After Shave Serum är en post-shave gel som kan användas antingen som en aftershave direkt efter rakning, eller som en extra återfraktande postshave gel. Innehåller mängder av aktiva ingredienser som vårdar och återfuktar huden. Fructi har en underbart frisk doft av lime, mandarin och söt apelsin, en doft av ren energi.

  229,00 SEK
 • Via Barberia Aquae After Shave Serum 50ml
  Ny
  Available
  Via Barberia Aquae After Shave Serum 50ml
  H-110

  Via Barberia Aquae After Shave Serum är det sista du applicerar efter rakningen. Använd den som en aftershave eller lägg den utanpå en alkoholbaserad aftershave för att återfukta huden som spriten kan torka ut. Aquae har en underbar doft av den klassiska Aqua-doftsättningen blandat med citrus och bergamott där ingen citrusfrukt är dominant.

  229,00 SEK
 • Via Barberia Herbae Shaving Soap 150g
  Ny
  Available
  Via Barberia Herbae Shaving Soap 150g
  H-114

  Via Barberia Herbae Shaving Soap är en mild och skonsam raktvål som räcker väldigt länge även vid daglig användning. Löddret den ger är skonsamt och skyddar huden från det vassa rakbladet samtidigt som det mjukar upp stubben för en lättare rakning. Herbae har en mild men underbar doft av örter från Medelhavet, timjan, rosmarin och lavendel.

  149,00 SEK
 • Via Barberia Fructi Shaving Soap 150g
  Ny
  Available
  Via Barberia Fructi Shaving Soap 150g
  H-116

  Via Barberia Fructi Shaving Soap är en hård raktvål i en generös storlek som räcker väldigt länge. Löddret skyddar din hud samtidigt som det mjukar upp stubben för en underbar och hudnära rakning utan irritation. Fructi har en underbart frisk doft av lime, mandarin och söt apelsin, en doft av ren energi.

  149,00 SEK
 • Via Barberia Aquae Shaving Soap 150g
  Ny
  Available
  Via Barberia Aquae Shaving Soap 150g
  H-104

  Via Barberia Aquae Shaving Soap är en hård tvål som räcker riktigt länge och har en underbar doft av den klassiska Aqua-doftsättningen blandat med citrus och bergamott där ingen citrusfrukt är dominant. Tvålen ger ett underbart lödder som underlättar rakningen genom att löddret mjukar upp skägget och skyddar huden samtidigt.

  149,00 SEK
 • Via Barberia Aquae Sensitive Shaving Cream 125ml
  Ny
  Available
  Via Barberia Aquae Sensitive Shaving Cream 125ml
  H-102

  Via Barberia Aquae Sensitive Shaving Cream är en mild och rogivande rakkräm för dig med känslig hud. Den ger dig ett krämigt och glansigt lödder på nolltid som skyddar huden mot rakbladet samtidigt som den hjälper rakbladet att skära av stubben istället för att dra av dem. Ger ett utmärkt skydd mot rakbrännor och hudirritationer. Har en underbar doft av...

  159,00 SEK
 • Via Barberia Herbae Sensitive Shaving Cream 125ml
  Ny
  Available
  Via Barberia Herbae Sensitive Shaving Cream 125ml
  H-100

  Via Barberia Herbae Sensitive Shaving Cream 125ml är en otroligt mild och vårdande rakkräm med väldigt milda tvålämnen. Den ger ett otroligt rikt och krämigt lödder som passar alla hudtyper, men är framtaget för de med känslig eller torr hud. Ger ett utmärkt skydd mot rakbrännor och hudirritationer. Har en mild men underbar doft av örter från Medelhavet,...

  159,00 SEK
 • Via Barberia Herbae After Shave Serum 50ml
  Ny
  Available
  Via Barberia Herbae After Shave Serum 50ml
  H-07

  Via Barberia Herbae After Shave Serum är det sista du applicerar, en gel som omedelbart kyler och stärker huden. Dess speciella textur ger dig en uppfriskande känsla samtidigt som den gör underverk för huden. Har en mild men underbar doft av örter från Medelhavet, timjan, rosmarin och lavendel - fräscht, diskret och avslappnande.

  229,00 SEK
 • Via Barberia Pre-Shave Cream 50ml
  Ny
  Available
  Via Barberia Pre-Shave Cream 50ml
  H-65

  Via Barberia Pre-Shave Cream är det första steget mot den ultimata rakningen. Produkten innehåller bland annat bivax och arganolja vilka bägge ger ett lättare glid och den blandar sig inte med ditt raklödder. Har en lätt neutral doft. För alla hudtyper.

  289,00 SEK
 • American Crew Moisturising Shave Cream 150ml - Rakkräm
  Ny
  Available
  American Crew Moisturising Shave Cream 150ml - Rakkräm
  H-115

  American Crew Moisturising Shave Cream är en rakkräm i en plasttub som innehåller kraftfulla antioxidanter och hudvårdande ingredienser. Mjukar upp skäggstubben och skyddar huden perfekt samtidigt som den vårdar och lugnar huden efter rakning. Framtagen för torr och/eller känslig hud.

  168,00 SEK
 • American Crew Protective Shave Foam 300ml - Raklödder
  Ny
  Ej i lager
  American Crew Protective Shave Foam 300ml - Rakskum
  H-06

  American Crew Protective Shave Foam är färdigt raklödder i tryckflaska - ett tryck ger dig ett underbart lödder med perfekt skydd. Raklöddret tillåter en hudnära och mild rakning väldigt enkelt: en pingisbolls storlek räcker oftast. Det tjocka löddret mjukgör skäggstubben och återfuktar huden samtidigt som det förhindrar de hudirritationer som kan uppstå...

  168,00 SEK
 • American Crew Precision Shave Gel 150ml - Rakgel
  Ny
  Available
  American Crew Precision Shave Gel 150ml - Rakgel
  H-73

  American Crew Precision Shave Gel är en perfekt produkt för dig som precisionsrakar då gelen är genomskinlig och inte bildar något lödder, men ger dig mer än ett fullgott skydd mot det vassa rakbladet och ser till att du kan raka delar av, eller hela ansiktet och halsen helt bekymmersfritt - och du slipper att stå och göra rent rakborstar och...

  168,00 SEK
 • American Crew Ultra Glide Shaving Oil 50ml - Rakolja
  Ny
  Available
  American Crew Ultra Glide Shaving Oil 50ml - Rakolja
  H-63

  American Crew Ultra Glide Shaving Oil är en rakolja som är kladdfri och ger en hudnära rakning utan någon som helst ansträngning. Eukalyptus, kryddnejlika och andra välgörande oljor motverkar irriterade porer, skärsår, inåtväxande hårstrån - och den kan användas utan ett lödder ovanpå. För alla hudtyper.

  178,00 SEK
 • American Crew Revitalizing Toner 150ml - Aftershave
  Ny
  Available
  American Crew Revitalizing Toner 150ml - Aftershave
  H-56

  American Crew Revitalizing Toner är en aftershave som omedelbart lugnar huden efter rakning, fullpumpad med aloe vera och mentol. Produkten mjukgör huden och stänger porerna vilket ger en fräsch känsla som varar i timmar.Lämplig för alla hudtyper.

  178,00 SEK
 • Simpsons Naturally Vitalising Pre-Shave Oil 50ml
  Ny
  Available
  Simpsons Naturally Vitalising Pre-Shave Oil 50ml
  H-137

  Av noggrant utvalda ingredienser har Simpsons skapat en utav marknadens bästa preshaves. Perfekt för dig med torr hud eller som lätt får razorburns, rakfinnar eller har skägg tjockare än koppartråd och behöver all hjälp du kan få för att uppnå den perfekta rakningen.

  139,00 SEK
 • Simpsons Naturally Vitalising Skin Food 100ml - Hudvård
  Ny
  Available
  Simpsons Naturally Vitalising Skin Food 100ml - Hudvård
  H-83

  Ge din hungriga hud det den behöver - ge den Simpsons Skin Food. En lätt men intensiv mjukgörande kräm som fort går in i huden och vårdar, mjukgör och återfuktar den utan att lämna den kladdig. Den tycks närmast försvinna när den appliceras, men den är där och gör underverk för torr hud.

  189,00 SEK
 • Simpsons Naturally Vitalising Aftershave Balm 75ml
  Ny
  Available
  Simpsons Naturally Vitalising Aftershave Balm 75ml
  H-143

  Simpsons naturliga och uppfriskande aftershave balm svalkar och mjukgör den nyrakade huden samtidigt som den vårdar och stärker den. Den har en svag men riktigt frisk doft och går enkelt in i huden utan att lämna den kladdig. För alla hudtyper.

  179,00 SEK
 • Simpsons Luxury Shaving Cream Vanilla & Rose 125ml
  Ny
  Available
  Simpsons Luxury Shaving Cream Vanilla & Rose 125ml
  H-124

  En rund, varm och mjuk doft av äkta vanilj och rosenknoppar, en lite sötare doft som är riktigt frestande, men den smakar garanterat inte lika gott som den luktar. Maskulint och uppfriskande, sommarvarmt och sött, runt och mjukt - en perfekt doft för de män som innerst inne kanske inte är så hårda i alla fall...

  169,00 SEK
 • Simpsons Luxury Shaving Cream Doftfri 125ml
  Ny
  Available
  Simpsons Luxury Shaving Cream Doftfri 125ml
  H-85

  Orolig för att rakkrämens doft ska förstöra dina parfymer eller andra dofter? Oroa dig inte längre. En lyxig rakkräm med ett otroligt rikt raklödder som är otroligt dryg - och helt doftfri. Perfekt för allergikerna eller de som helt enkelt vill ha en doftfri rakkräm.

  169,00 SEK
 • Simpsons Luxury Shaving Cream Lavender & Vetivert
  Ny
  Available
  Simpsons Luxury Shaving Cream Lavender & Vetivert
  H-152

  Gillar du jordnära, friska och rökiga dofter? Då kan detta vara rätt doft för dig. Mästarna på Simpsons har blandat till en doftsättning som luktar som jord, rök och trä med underbara bottennoter från lavendel med ett svagt genomslag utav mint. En underbar doft till ett underbart raklödder.

  169,00 SEK
 • Simpsons Luxury Shaving Cream Peppermint & Rosemary 125ml
  Ny
  Available
  Simpsons Luxury Shaving Cream Peppermint & Rosemary 125ml
  H-87

  En lyxig rakkräm med en lyxigare doft framtagen utav de renaste eteriska oljor och örtextrakt, en frisk och uppiggande doft som ger en uppiggande känsla. Pepparmynta och Rosmarin, en svåröverträffad örtmix med en doft så äkta att man skulle kunna tro du har hela kryddhyllan med dig.

  169,00 SEK
 • Simpsons Luxury Shaving Cream Café Latte 125ml
  Ny
  Available
  Simpsons Luxury Shaving Cream Café Latte 125ml
  H-76

  I en modern värld hör en modern doft hemma - Simpsons har med sin Café Latte tagit fram en bitter, söt och uppfriskande doft utav kaffe och kakao som passar perfekt till alla moderna män som inte får nog utav spenderad tid på ett kafé, eller som helt enkelt behöver kaffe för att vakna till.

  169,00 SEK
 • Simpsons Luxury Shaving Cream Sandalwood 125ml
  Ny
  Available
  Simpsons Luxury Shaving Cream Sandalwood 125ml
  H-78

  En mycket lyxig och rik rakkräm med en fantastiskt lödder och underbara rakegenskaper från Simpsons! Denna har en underbart klassisk doft av sandelträ spetsad med örtextrakt vilket resulterar i en lätt men träigt klassisk och maskulin doft, perfekt för alla tillfällen.

  169,00 SEK
 • Simpsons Luxury Shaving Cream Citrus Burst 125ml
  Ny
  Available
  Simpsons Luxury Shaving Cream Citrus Burst 125ml
  H-122

  En otroligt lyxig rakkräm från engelska Simpsons med en lätt, men påtaglig och ändå inte överdriven citrusdoft med tydliga inslag utav grapefrukt - en frisk och skön sommardoft som tack vare dess friskhet känns riktigt energigivande och uppiggande.

  169,00 SEK

Gilla oss på facebook och få 5% rabatt

Tryck på gilla-knappen och få en rabattkod som ger 5% rabatt på din beställning.