Rakvård

Det finns 333 produkter.

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig ...

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig fram tills du hittar ett som passar just dig. En After Shave är bra för att stänga porerna och motverka infektioner efter rakningen, dessutom doftar de ofta väldigt gott.

Beroende på din hudtyp kan det även behövas en förberedande och skyddande produkt innan du arbetar upp ett raklödder. Har du torr hud rekommenderar vi dig att använda de produkter som är speciellt framtagna för just dig med torr hud, dessa är ofta alkoholfria då alkohol torkar ut huden och innehåller ofta skyddande, återfuktande och vårdande ingredienser.

De olika produkterna kan kräva olika tekniker för att uppnå maximal effekt, här får man testa sig fram lite med t.ex vattenmängd och applicering. 

Visa mindre
Visa mer
Visar 1 - 24 av 333 produkter
 • hjm shaving soap Aloe Vera - raktvål
  Ny
  Available
  hjm shaving soap Aloe Vera - raktvål
  K-31

  hjm raktvål med Aloe Vera är en mycket kompetent, återfuktande och prisvärd tvål med en mild doft av bland annat eklöv och frisk, grön skog. En mycket behaglig doft till en mycket mild tvål som är otroligt lätt att löddra upp. Innehåller en generös dos Aloe Vera som återfuktar, lugnar och hjälper till att återskapa huden på ett naturligt sätt.

  66,00 kr
 • Klar Seife - Damenseife - 100g - Tvål
  Ny
  Available
  Klar Seife - Damenseife - 100g - Tvål
  S-49

  Klars handtvål - anpassad för kvinnohuden. Gör skonsamt rent dina händer eller hela din kropp. Den friska blomdoften passar in i alla kvinnors badrum och den snygga retroförpackningen gör det hela lite roligare. Passar alla hudtyper.

  57,00 kr
 • Klar Seifen - Herrenseife - 110g - Tvål
  Ny
  Available
  Klar Seifen - Herrenseife - 100g - Tvål
  S-51

  Det tyska företaget Klar har tillverkat tvålar i över 170 år, och här har de tagit fram en tvål anpassad till män, både i funktion och doft. En maskulin doft av sandelträ blommar ut ur denna milda handtvål, som även kan användas till kropp och ansikte. Passar alla hudtyper.

  57,00 kr
 • Klar Seifen - Mandel - 110g - Raktvål
  Ny
  Available
  Klar Seifen - Mandel - 110g - Raktvål
  S-52

  En klassisk raktvål för den moderna våtrakaren, med den klassiska italienska barbershopdoften av mandel. Klar är i den absoluta toppen när det kommer till raktvålar tack vare de milda vegetabiliska ingredienserna och det otroligt luxuösa löddret.Passar alla hudtyper. 

  249,00 kr
 • Klar Seifen - Lemongras - 110g - Raktvål
  Ny
  Available
  Klar Seifen - Lemongras - 110g - Raktvål
  S-55

  Klars vida berömda raktvål, nu med en frisk och exotisk citrongräsdoft. Klar räknas som en utav raktvålarnas absoluta “high-ends” tack vare de milda ingredienserna och det mycket krämiga löddret med dess återfuktande egenskaper som passar alla hudtyper.

  249,00 kr
 • Klar Seifen - für Damen - 110g - Raktvål
  Ny
  Available
  Klar Seifen - für Damen - 110g - Raktvål
  S-48

  Denna för kvinnor speciellt framtagna raktvål är utvecklad för att skydda kvinnohuden när den rakas. Den milda tvålen tillverkas utav vegetabiliska ingredienser och skapar ett underbart lödder, en riktig “high-end” produkt med en diskret doft av ingefära och lotus.Passar alla hudtyper.

  249,00 kr
 • Klar Seifen - Sandelholz - 110g - Raktvål
  Ny
  Available
  Klar Seifen - Sandelholz - 110g - Raktvål
  S-56

  Klars raktvålar är vida kända för att ge ett enastående krämigt och återfuktande lödder. De helt vegetabiliska tvålarna görs utav de finaste ingredienserna, och just denna har en maskulin, klassisk och framförallt trevlig doft av sandelträ. Passar alla hudtyper.

  249,00 kr
 • Klar Seifen - Sport - 110g - Raktvål
  Ny
  Available
  Klar Seifen - Sport - 110g - Raktvål
  S-54

  Klars raktvålar görs utav de bästa vegetabiliska ingredienserna och ger dig ett krämigt lödder med fantastiskt återfuktande egenskaper som passar alla hudtyper. Klar är mest kända för sina “top of the line” raktvålar. Sport har en maskulint frisk och fräsch doft.

  249,00 kr
 • Klar Seifen - Klassik - 110g - Raktvål
  Ny
  Available
  Klar Seifen - Klassik - 110g - Raktvål
  S-53

  En förstklassig tvål från Tysklands äldsta tvåltillverkare, tillverkad av vegetabiliska ingredienser. Tvålen ger ett lyxigt och krämigt lödder och har en klassisk och maskulin doft av kryddor och läder. Tvålen är väldigt eftertraktad av rakentusiaster - och det är lätt att fösta.

  249,00 kr
 • Groom Shaving Oil 50ml - Rakolja
  Available
  Groom Shaving Oil 50ml - Rakolja
  R-26

  Grooms rakolja ger dig ett extra skydd vid rakning om du använder den som pre-shave eller så använder du den som den rakolja det är. Perfekt för dig som inte vill ha lödder i ansiktet, eller för dig som vill se kanterna vid precisionsrakning. Sammansättningen av vegetabiliska oljor ger ett fullgott och friktionsfritt skydd vid rakning. Återfuktar huden,...

  199,00 kr
 • Groom Shaving Soap 140g - Raktvål
  Available
  Groom Shaving Soap 140g - Raktvål
  R-32

  Denna raktvål tillverkas utav Shea och Kokossmör och är som en klassisk italiensk Croap (halvmjuk tvål) i konsistensen. Den är lätt att få upp i rakborsten och bör användas i en skål eller mugg där den skapar ett utmärkt, krämigt och rikt lödder. Raktvålen vårdar din hud samtidigt som den tillåter en mycket nära och behaglig rakning. Har en mycket trevlig...

  259,00 kr
 • Speick Shaving Foam 200ml - Rakskum
  Available
  Speick Shaving Foam 200ml - Rakskum
  D-43

  Speicks högt prisade rakskum finner du här - färdigt i en tryckflaska, enkelt och behändigt. Speicks rakskum ger dig en hudnära, mild, lugnande och återfuktande våtrakning. Innehåller bland annat organisk Aloe Vera-gel, veteproteiner och Speicks hemliga ingrediens: extrakt från Speickplantan. Allt detta laddat med en maskulin doft av lavendel, örter och...

  69,00 kr
 • Speick Active After shave Balm 100ml - Aftershave
  Available
  Speick Active After shave Balm 100ml - Aftershave
  I-49

  Mild hudvård med påtaglig friskhet. Speick Men Active After Shave Balsam lugnar huden och ger ett utmärkt skydd mot irritation och rakbrännor. Laddad med Q10 som har en antioxiderande effekt på huden och Aloe Vera gel samt trollhassel för lugnande och återfuktande hudvård. Innehåller dessutom extrakt från den alpint växande Speickplantan - känd för sina...

  129,00 kr
 • Speick Shaving Soap Stick in Box 50g - Raktvål
  Available
  Speick Shaving Soap Stick in Box 50g - Raktvål
  I-50

  Speicks raktvålsstift - här i en skyddande hylsa. Perfekt att ta med på resan eller att ha hemma om du bor trångt då du får mycket tvål den lilla volymen till trots. Speicks raktvål är vida berömd för dess milda ingredienser men samtidigt vårdande egenskaper - och det rika, krämiga löddret som är väldigt lätt att arbeta upp. 

  59,00 kr
 • Speick Pre Electric Shave Lotion 100ml - Pre shave
  Available
  Speick Pre Electric Shave Lotion 100ml - Pre shave
  D-42

  Speicks Pre-Electric Shave Lotion är en mild och hudvårdande preshave för dig som använder rakapparat. Gör din rakning ännu mildare genom att tillföra hudavslappnande lavendelolja och bland annat mentol som kyler skönt och som får skägget att resa sig lite extra; för en närmare och mer behaglig rakning. Innehåller extrakt av den alpint växande...

  119,00 kr
 • Proraso Moisturising After Shave Lotion Sandalwood 100 ml - After Shave
  Available
  Proraso Moisturising After Shave Lotion Sandalwood 100 ml...
  E-50

  Ett traditionellt rakvatten, framtagen för att återfukta, lugna huden och ge omedelbar lindring av rakbränna. Innehåller sandelträolja och Shea-olja för att ge näring, mjuka upp och återfukta huden. Applicera direkt efter rakningen och massera in det försiktigt i huden.

  149,00 kr
 • Figaro Monsieur Shaving Soap 125 ml - Raktvål
  Available
  Figaro Monsieur Shaving Soap 125 ml - Raktvål
  S-04

  Figaro Monsieur Gold har den väldigt unika, inspirerande och komplexa doften som kallas Oud, Agarträ. Tvålen är en typisk italiensk croap, berikad med äkta arganolja. Den milda tvålen, komplexa doften och det extra skyddet och glidet som arganoljan ger, presenteras i en vackert guldskimrande burk. Figaro Monsieur ger dig enkelt ett underbart krämigt, rikt...

  89,00 kr
 • LEA Shaving Cream Travel Size 40g - Rakkräm
  Available
  LEA Shaving Cream Travel Size 40g - Rakkräm
  G-38

  LEA Shaving Cream – en rakkräm på tub som ger ett skyddande och fylligt lödder snabbt och enkelt, här i en mindre variant som är mycket lämplig och enkel att ha med på resan, eller för dig som vill prova på innan du köper den större versionen.Innehåller både allantoin och glycerin som gör skägget mjukt och återfuktar huden på djupet – för en nära,...

  59,00 kr
 • LEA Shaving Cream 150g - Rakkräm
  Available
  LEA Shaving Cream 150g - Rakkräm
  G-39

  LEA Shaving Cream – en rakkräm på tub som ger ett skyddande och fylligt lödder snabbt och enkelt. Innehåller både allantoin och glycerin som gör skägget mjukt och återfuktar huden på djupet – för en nära, behaglig och mjuk rakning.Lämplig för känslig hud – ska användas tillsammans med rakborste.

  69,00 kr
 • LEA Shaving Soap Stick 50g - Raktvål
  Available
  LEA Shaving Soap Stick 50g - Raktvål
  G-34

  En raktvål i ”stick”-format med en passande plasthylsa. LEAs raktvål är vida prisad för dess milda men effektiva formula som löddrar lätt och ger ett mycket rikt och krämigt lödder. Innehåller både glycerin och lanolin, två ingredienser välkända för deras hudvårdande egenskaper.Lämplig för känslig hud.

  69,00 kr
 • LEA After Shave Lotion 125ml - Aftershave
  Available
  LEA After Shave Lotion 125ml - Aftershave
  G-37

  LEAs alkoholfria aftershave lotion är framtagen för dig med känslig hud, eller som inte vill ha alkohol i dina produkter. Produkten lugnar, mjukgör och återfuktar den nyrakade huden och börjar omedelbart att motarbeta hudirritation samtidigt som den stärker hudens naturliga barriärer.Innehåller bisabolol, panthenol, allantoin och glycerin.

  99,00 kr
 • Pinaud Lilac Vegetal After shave Lotion 177ml - After shave
  Available
  Pinaud Lilac Vegetal After shave Lotion 177ml - After shave
  H-20

  Pinaud Lilac Vegetal After Shave Lotion kyler omedelbart den nyrakade huden, samtidigt som den verkar uppfriskande, adstringerande, desinfekterande och ger ett intressant sting i huden. En behaglig doft av syren, blommor och musk – en riktig ”barbershop classic”.  

  139,00 kr
 • JS Sloane Old Fashioned Gentlemen's Bar Soal - Tvål
  Available
  JS Sloane Old Fashioned Gentlemen's Bar Soap - Tvål
  S-10

  Denna tvål, generös till storleken, har JS Sloanes klassiska doft och är rik på E-vitamin. Den kallpressade tvålen rengör din hud milt men effektivt och dess innehåll av ginsengrot har en uppfriskande effekt på huden, och havremjölet har en exfolierande effekt.  

  299,00 kr
 • JS Sloane 1947 After Shave Splash 118ml - Aftershave
  Available
  JS Sloane 1947 After Shave Splash 118ml - Aftershave
  S-11

  En klassisk doft i modern tappning! Som en tidsmaskin till 1940-talets barbershops i USA, får du av JS Sloanes 1947 Aftershave en perfekt avslutning på en perfekt rakning. Din hud kommer att kännas uppfriskad och fräsch.

  399,00 kr

Gilla oss på facebook och få 5% rabatt

Tryck på gilla-knappen och få en rabattkod som ger 5% rabatt på din beställning.