Rakvård

Det finns 350 produkter.

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig ...

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig fram tills du hittar ett som passar just dig. En After Shave är bra för att stänga porerna och motverka infektioner efter rakningen, dessutom doftar de ofta väldigt gott.

Beroende på din hudtyp kan det även behövas en förberedande och skyddande produkt innan du arbetar upp ett raklödder. Har du torr hud rekommenderar vi dig att använda de produkter som är speciellt framtagna för just dig med torr hud, dessa är ofta alkoholfria då alkohol torkar ut huden och innehåller ofta skyddande, återfuktande och vårdande ingredienser.

De olika produkterna kan kräva olika tekniker för att uppnå maximal effekt, här får man testa sig fram lite med t.ex vattenmängd och applicering. 

Visa mindre
Visa mer
Visar 1 - 24 av 350 produkter
 • Taylor of old bond street bay rum cologne 150ml - aftershave
  Ny
  Available
  Taylor of old bond street bay rum cologne 150ml - aftershave
  E-117

  Taylor of Old Bond Street Bay Rum Cologne är en genomtänkt blandning av eteriska oljor till en komposition som används utav medvetna män, och har använts i över hundra år. En infusion utav äkta Pimenta Acris-blad ger den perfekta kryddiga och exotiska doften som en bay rum ska ha. Kan användas som en aftershave eller cologne utav alla män, passar alla...

  219,00 kr
 • Taylor of old bond street sandalwood shaving stick 75ml - raktvål
  Ny
  Available
  Taylor of old bond street sandalwood shaving stick 75ml -...
  E-165

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Stick är en mindre och smidigare variant utav TOBS älskade Sandalwood raktvål. Innesluten i en plasttub med kork, perfekt för resan eller det lilla badrummet, eller för dig som är intresserad av att testa en ny produkt. Hårdare än TOBS rakkrämer, men ger ett minst lika fylligt och underbart lödder. 

  109,00 kr
 • Taylor of old bond street shaving cream peppermint 150gram - rakkräm
  Ny
  Available
  Taylor of old bond street shaving cream peppermint...
  C-96

  Taylor of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream är en rakkräm med äkta pepparmyntsolja som ger en otroligt frisk doft och en skönt kylande känsla från det fantastiska löddret som bara TOBS har att erbjuda. Förutom pepparmint finns en vag doft av citrus som hjälper till att framhäva pepparminten till nya höjder. Denna rakkräm passar alla hudtyper.

  128,00 kr
 • Taylor of old bond street Sandalwood Aftershave 100ml - aftershave
  Ny
  Available
  Taylor of old bond street Sandalwood Aftershave 100ml -...
  E-118

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Lotion är precis vad namnet säger – en aftershave med vårdande egenskaper och en maskulin doft av sandelträ med sköna toppnoter av frisk citrus som verkligen lyfter fram doften i denna aftershave som passar alla hudtyper, åldrar och tillfällen.

  259,00 kr
 • Taylor of old bond street Eton college aftershave 100ml - aftershave
  Ny
  Available
  Taylor of old bond street Eton college aftershave 100ml -...
  E-122

  En vårdande och lugnande aftershave som återfuktar nyrakad hud och släcker rakbrännor och har en mycket lyxig och otroligt fräsch citrosdoft av mogen citrusfrukt, apelsin, mandarin och citrusblom, samt en ljum dos av patchouli i botten.Passar alla hudtyper.

  259,00 kr
 • Taylor of old bond street Eton College shaving cream in bowl 150gram
  Ny
  Available
  Taylor of old bond street Eton College shaving cream in...
  C-142

  Taylor of Old Bond Street Eton College har fått sin inspiration från den mest främsta skolan i England som har undervisat både kungligheter och aristokrater sedan 1440. En maskulin doft utav citrus och trä varar under hela rakningen. Löddret byggs enklast med en rakborste, men kan användas utan. Passar alla hudtyper.

  129,00 kr
 • Omega shaving soap in a bowl – 150ml – raktvål
  Ny
  Available
  Omega shaving soap in a bowl – 150ml – raktvål
  C-141

  Omegas omåttligt populära och milda raktvål – eller kräm, beroende på vem du frågar, är en högt uppskattad favorit bland våtrakare världen över. Utvecklades tillsammans med Proraso, och tillverkas fortfarande på samma sätt i Italien. Milt doftande av äkta eukalyptusolja, en tvål som ger dig en mild och nära rakning med ett underbart glid som bara kan...

  79,00 kr
 • Morgan’s Antibakteriell Handtvål 80gram – Tvål
  Ny
  Available
  Morgan’s Antibakteriell Handtvål 80gram – Tvål
  E-164

  Morgan’s antibakteriella handtvål avlägsnar och tar bort upp till 99,9% utav de bakterierna som finns på huden, samtidigt som den lämnar huden mjuk och smidig. Kan med fördel användas i ansiktet där den hjälper till att reducera akne och andra hudinfektioner.

  49,00 kr
 • The Bluebeards Revenge Cuban Gold Soap – 175g – Tvål
  Ny
  Available
  The Bluebeards Revenge Cuban Gold Soap – 175g – Tvål
  H-21

  Känns det som att världen har gått åt helvete, Börsen gick under, valutan är värd kvadratroten av något annat och alla maskiner tar över allt jobb? Vad gör man då? Man tar fram guldet. Hoppa in i duschen och fräscha upp dig med denna tvål som ser ut som en guldtacka, för du kan ju trots allt lukta gott när världen ändå går under.

  69,00 kr
 • Fine Accoutrements Lavender Pour Homme 100ml - Aftershave
  Available
  Fine Accoutrements Lavender Pour Homme 100ml - Aftershave
  C-10

  Fine Accoutrements Lavender Pour Homme är Fines egen take på den mycket klassiska och maskulina lavendeldoften. Lavendel förknippas ofta med renhet, och så även här. Doften är otroligt frisk och ren, men inte blommig. Lavendeln ligger i basnoten tillsammans med frisk pepparmynta och lyfts fram med hjälp utav rosmarin, bergamott och ekmossa.

  209,00 kr
 • Fine Accoutrements Santal Absolute 100ml - Aftershave
  Available
  Fine Accoutrements Santal Absolute 100ml - Aftershave
  C-20

  Santal Absolut från det amerikanska företaget Fine Accoutrements är beviset på att rätt basnot inte behöver dofter som lyfter fram den. Ren och skär sandelträdoft, inget annat – för inget annat behövs när det kommer till sandelträ. En varm och kryddig doft som påminner om jord och har viss sötma i sig.

  209,00 kr
 • Fine Accoutrements Green Vetiver 100ml - Aftershave
  Available
  Fine Accoutrements Green Vetiver 100ml - Aftershave
  C-30

  Fine Accoutrements Green Vetiver är en ”retake” på deras Clean Vetiver. Doften är väldigt mångsidig, men samtidigt ren med toppnoter av citrus som följs utav en underbar vetiver som ackompanjeras utav tobak. Med andra ord: En maskulin doft för de med mer hår på bröstet än på hakan, en doft som passar till varje tillställning och som varar en god stund.

  209,00 kr
 • LEA Shaving Cream Menthol 100ml - Rakkräm
  Available
  LEA Shaving Cream Menthol 100ml - Rakkräm
  C-260

  Lea Menthol Shaving Cream är för dig som verkligen gillar en skönt kylande rakkräm. Den har en mild doft av modern barbershop, men mest framträdande är mentolen. Rakkrämen ger dig ett underbart krämigt lödder och skyddar din hud mycket bra genom hela rakningen och efteråt, och den kylande effekten sitter kvar en god stund efteråt. Används tillsammans med...

  69,00 kr
 • Dear Barber Shave Biscuit 100ml - Rakkräm Dear Barber Shave Biscuit 100ml - Rakkräm
  Available
  Dear Barber Shave Biscuit 100ml - Rakkräm
  F-162

  Namnet till trots är inte detta ett kex. Dear Barber Shave Biscuit är en riktigt läcker rakkräm som ger ett fylligt och rikt lödder. Krämen fungerar lika bra med som utan borste, oavsett hur du gör så får du en mycket behaglig rakning med hjälp utav denna rakkräm. Shave Biscuit har den karaktäristiska Dear Barber-doften och levereras i en riktigt lyxig...

  109,00 kr
 • Dear Barber Shave Oil 30ml - Rakolja
  Available
  Dear Barber Shave Oil 30ml - Rakolja
  F-123

  Dear Barber Shave Oil är en rakolja som fungerar lika bra som preshave. Rakoljan ger dig ett bättre glid och minimerar risken för irritation efter rakningen. Kan användas som preshave för alla raktvålar eller krämer. Innehåller bland annat mandelolja och vindruvskärnsolja samt antiseptisk Tea Tree oil.

  89,00 kr
 • Clubman Pinaud Talc Flesh 255g - Talk
  Available
  Clubman Pinaud Talc Flesh 255g - Talk
  C-251

  Vissa produkter slutar aldrig att vara populära, och förblir populära över århundraden. Talk är en utav de produkterna. Denna mångsidiga produkt kan användas som en aftershave, som en preshave om du använder rakapparat, för att reducera flott på huden, för att minska skavsårsbenägenhet från skjortkragar – användningsområdena är många, och dessutom luktar...

  139,00 kr
 • Parker Shaving Sandelträ och Sheasmör 50g - Raktvål
  Available
  Parker Shaving Sandelträ och Sheasmör 50g - Raktvål
  C-150

  En mindre version utav Parker Shavings älskade raktvål, i en vattentät behållare med skruvlock. Tvålen är lätt doftsatt med naturliga ingredienser och innehåller bland annat etiopiskt sheasmör och äkta sandelträextrakt. Tvålen är så pass mild att den passar alla hudtyper samtidigt som den ger dig ett underbart rikt och krämigt lödder.

  98,00 kr
 • Parker Shaving Alun block 125g - hudvård
  Slut på lager
  Parker Shaving Alun block 125g - hudvård
  G-52

  Ett rejält block alun från Parker Shaving. Denna naturliga aftershave är helt fri från alkohol och parfym - en perfekt adstringent som samtidigt är antibakteriell. Kommer i en perfekt förvaringslåda av plast som du bör lägga ned stenen i efter att du torkat den, då stenen är väldigt skör och kan gå sönder om du tappar den.

  119,00 kr
 • Myrsol Don Miguel 1919 150g - Rakkräm
  Available
  Myrsol Don Miguel 1919 150g - Rakkräm
  F-117

  Myrsols rakkräm Don Miguel 1919 är mjuk i texturen vilket gör det mycket lätt att skapa ett rikt och krämigt lödder som gör din rakupplevelse ovanligt behaglig. Denna milda tvål påverkar inte hudens naturliga PH-balans, samtidigt som den skyddar och återfuktar på en gång.

  173,00 kr
 • Pinaud Clubman Shave Soap 59g - Raktvål
  Slut på lager
  Pinaud Clubman Shave Soap 59g - Raktvål
  F-174

  Pinaud Clubman Shave Soap är en mycket mild och mjukgörande raktvål som lätt ger dig ett fylligt lödder med utmärkt glid och postshave. Tvålen är lätt att arbeta och det spelar ingen roll hur du slår upp löddret: i ansiktet, handen eller i en skål. Raktvålen har en maskulint fräsch doft som går utmärkt att matcha med de andra produkterna i Pinauds...

  89,00 kr
 • Cella - Crema Rapida150ml - Rakkräm
  Available
  Cella - Shaving Cream 150ml - Rakkräm
  F-81

  Cella Crema Rapida är en rakkräm för dig som har bråttom eller för dig som precisionsrakar. Den genomskinliga texturen låter dig se precis vad du håller på med, och denna utmärkta kräm skyddar din hud effektivt. Används utan borste.

  109,00 kr
 • Cella - Pre Shave Gel 75ml - Pre Shave
  Available
  Cella - Pre Shave Gel 75ml - Pre Shave
  F-175

  En preshave är, precis som det låter, det första steget till en perfekt rakning – och denna är sannerligen inget undantag. Cella Preshave Gel lyfter och blötlägger skäggstubben så de blir enklare att raka av, oavsett om du använder en säkerhetshyvel eller systemhyvel.

  119,00 kr
 • Cella - Aftershave Balm 100ml - After Shave
  Available
  Cella - Aftershave Balm 100ml - After Shave
  G-43

  En vårdande aftershave balm från italienska Cella! Balmen har en anti-irriterande effekt tack vare bland annat sheasmör som mjukgör och återfuktar huden optimalt. Den innovativa sammanställningen ger dig en balm som inte känns fet på huden, utan som snabbt tränger in och direkt börjar reparera och lugna huden efter rakning.

  119,00 kr
 • Cella - Aftershave Lotion 100ml - After Shave
  Available
  Cella - Aftershave Lotion 100ml - After Shave
  G-74

  En aftershave som omedelbart friskar upp huden samt förebygger och förhindrar röd och irriterad hud, en perfekt avslutning på din dagliga rakning. Aftershaven har en låg alkoholhalt, vilket motverkar torrhet och innehåller bland annat allantoin som omedelbart börjar reparera huden.

  119,00 kr

Gilla oss på facebook och få 5% rabatt

Tryck på gilla-knappen och få en rabattkod som ger 5% rabatt på din beställning.