Rakvård

Det finns 317 produkter.

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig ...

Förutom en rakhyvel och tillhörande rakblad är det väldigt viktigt att förbereda både huden och skägget noga innan du börjar raka dig. En rakkräm, raktvål eller ett rakskum är ett måste för att rakhyveln skall glida över huden utan friktion. Ett bra, krämigt och rikt raklödder är a och o för en lyckad, nära och skön rakning och du bör testa dig fram tills du hittar ett som passar just dig. En After Shave är bra för att stänga porerna och motverka infektioner efter rakningen, dessutom doftar de ofta väldigt gott.

Beroende på din hudtyp kan det även behövas en förberedande och skyddande produkt innan du arbetar upp ett raklödder. Har du torr hud rekommenderar vi dig att använda de produkter som är speciellt framtagna för just dig med torr hud, dessa är ofta alkoholfria då alkohol torkar ut huden och innehåller ofta skyddande, återfuktande och vårdande ingredienser.

De olika produkterna kan kräva olika tekniker för att uppnå maximal effekt, här får man testa sig fram lite med t.ex vattenmängd och applicering. 

Visa mindre
Visa mer
Visar 1 - 24 av 317 produkter
 • Figaro Monsieur Shaving Soap 125 ml - Raktvål
  Ny
  Figaro Monsieur Shaving Soap 125 ml - Raktvål
  S-04

  Figaro Monsieur Gold har den väldigt unika, inspirerande och komplexa doften som kallas Oud, Agarträ. Tvålen är en typisk italiensk croap, berikad med äkta arganolja. Den milda tvålen, komplexa doften och det extra skyddet och glidet som arganoljan ger, presenteras i en vackert guldskimrande burk. Figaro Monsieur ger dig enkelt ett underbart krämigt, rikt...

  89,00 kr
 • LEA Shaving Cream Travel Size 40g - Rakkräm
  G-38

  LEA Shaving Cream – en rakkräm på tub som ger ett skyddande och fylligt lödder snabbt och enkelt, här i en mindre variant som är mycket lämplig och enkel att ha med på resan, eller för dig som vill prova på innan du köper den större versionen.Innehåller både allantoin och glycerin som gör skägget mjukt och återfuktar huden på djupet – för en nära,...

  59,00 kr
 • LEA Shaving Cream 150g - Rakkräm
  G-39

  LEA Shaving Cream – en rakkräm på tub som ger ett skyddande och fylligt lödder snabbt och enkelt. Innehåller både allantoin och glycerin som gör skägget mjukt och återfuktar huden på djupet – för en nära, behaglig och mjuk rakning.Lämplig för känslig hud – ska användas tillsammans med rakborste.

  69,00 kr
 • LEA Shaving Soap Stick 50g - Raktvål
  Slut på lager
  LEA Shaving Soap Stick 50g - Raktvål
  G-34

  En raktvål i ”stick”-format med en passande plasthylsa. LEAs raktvål är vida prisad för dess milda men effektiva formula som löddrar lätt och ger ett mycket rikt och krämigt lödder. Innehåller både glycerin och lanolin, två ingredienser välkända för deras hudvårdande egenskaper.Lämplig för känslig hud.

  69,00 kr
 • LEA After Shave Lotion 125ml - Aftershave
  G-37

  LEAs alkoholfria aftershave lotion är framtagen för dig med känslig hud, eller som inte vill ha alkohol i dina produkter. Produkten lugnar, mjukgör och återfuktar den nyrakade huden och börjar omedelbart att motarbeta hudirritation samtidigt som den stärker hudens naturliga barriärer.Innehåller bisabolol, panthenol, allantoin och glycerin.

  99,00 kr
 • Pinaud Lilac Vegetal After shave Lotion 177ml - After shave
  H-20

  Pinaud Lilac Vegetal After Shave Lotion kyler omedelbart den nyrakade huden, samtidigt som den verkar uppfriskande, adstringerande, desinfekterande och ger ett intressant sting i huden. En behaglig doft av syren, blommor och musk – en riktig ”barbershop classic”.  

  139,00 kr
 • JS Sloane Old Fashioned Gentlemen's Bar Soap - Tvål
  S-10

  Denna tvål, generös till storleken, har JS Sloanes klassiska doft och är rik på E-vitamin. Den kallpressade tvålen rengör din hud milt men effektivt och dess innehåll av ginsengrot har en uppfriskande effekt på huden, och havremjölet har en exfolierande effekt.  

  299,00 kr
 • JS Sloane 1947 After Shave Splash 118ml - Aftershave
  S-11

  En klassisk doft i modern tappning! Som en tidsmaskin till 1940-talets barbershops i USA, får du av JS Sloanes 1947 Aftershave en perfekt avslutning på en perfekt rakning. Din hud kommer att kännas uppfriskad och fräsch.

  399,00 kr
 • JS Sloane Moisturizing After Shave Lotion 118ml - Aftershave
  S-13

  JS Sloane After Shave Moisturizing Lotion har en lätt doft och är speciellt framtagen för att återfukta och mjukgöra huden efter rakningen. Tas upp snabbt av huden utan att lämna en klibbig hinna efter sig. Har en mild, maskulin doft av blommor och örter.

  249,00 kr
 • JS Sloane Shave Cream - Rakkräm
  S-12

  En rik och fyllig rakkräm som ger en mycket nära och behaglig rakning. Mjukar upp skägget och förbereder det för att lämna ditt ansikte. Ger ett utmärkt skydd mot razor burns och rakfinnar. Har en behaglig ton av JS Sloanes klassiska barbershopdoft tillsammans med en generös hint av mentol. Denna rakkräm appliceras antingen med rakborste eller direkt med...

  359,00 kr
 • JS Sloane Pre Shave Oil 60ml - Pre shave
  S-15

  JS Sloane Pre Shave Oil förbereder både hud och skägg för den stundande rakningen. Huden blir mer följsam och får ett extra skydd mot razorburns, skägget blir mjukare och lättare för hyveln att kapa av. Speciellt lämplig för dig med känslig hud och/eller tjockt skägg.

  299,00 kr
 • Mountaineer Brand Cedarwood Beer Shave Soap - Raktvål
  S-16

  Mountaineer Brands raktvål Cedarwood Beer är en 100% naturlig skäggtvål som innehåller äkta ene-olja och öl. Detta tillsammans med sheasmör, lavendel, vallört, kamomill, förkolnad bambu samt bentonitlera ger dig ett rikt och krämigt raklödder som samtidigt vårdar din hud och ger dig en nära och mycket trevlig rakupplevelse. Används tillsammans med en...

  199,00 kr
 • Tabac GMC Moisturizing Gel 50ml - Hudkräm
  H-12

  TABACs Gentle Men’s Care Moisturizing Gel Energizing är alkoholfri men uppfriskande gel som ger en matt hy, perfekt för dig som brukar ha en glansig dito. Torkar in snabbt utan att lämna en kladdig yta efter sig.Den fräscha doften är skapad för den moderna gentlemannen och är ganska komplex med noter av apelsin, päron, lavendel, kardemumma, viol,...

  149,00 kr
 • Tabac GMC Moisturizing Cream 50ml - Hudkräm
  H-13

  TABACs Gentle Men’s Care Moisturizing Cream Sensitive är mild och alkoholfri hudkräm för dig med känslig hud. Denna hudkräm verkar förebyggande mot torr hy och innehåller bland annat Cellactive-MEN, en aktiv ingrediens som lagar små skärsår och hjälper till att återskapa huden efter rakningen.

  149,00 kr
 • Tabac GMC After Shave Balsam 75ml - Aftershave
  H-11

  TABACs Gentle Men’s Care After Shave Balsam Sensitive är en mild och alkoholfri aftershave balm för dig med känslig hud. Innehåller Cellactive-MEN, en aktiv ingrediens som lagar små skärsår och hjälper till att återskapa huden efter rakningen. Torkar in snabbt utan att lämna en kladdig yta efter sig.

  149,00 kr
 • Tabac GMC After Shave Lotion 90ml - Aftershave
  H-14

  TABACs Gentle Men’s Care After Shave Lotion Energizing är en uppfriskande aftershave med en kylande effekt. Med hudvårdande egenskaper som både återfuktar huden, mildrar hudirrtationer och lugnar rakbrännor. Den fräscha doften är skapad för den moderna gentlemannen och är ganska komplex med noter av apelsin, päron, lavendel, kardemumma, viol, sandelträ...

  239,00 kr
 • Piccadilly Shaving Co. Unscented Luxury Shaving Cream...
  G-10

  En speciellt framtagen raktvål för dig som inte kan eller vill ha parfym i dina produkter. Denna rakkräm innehåller bland annat Aloe Vera, Sheasmör och E-vitamin för att mjuka upp skägget och samtidigt vårda och skydda huden. Den svarta plastburken med skruvlock gör det lätt att förvara tvålen, och den generösa mängden gör att den räcker länge.

  179,00 kr
 • Mühle Alunstift
  H-16

  Alunstift från Mühle i klassiskt utförande med skyddande hylsa. Används på fuktig hud efter rakning på mindre skärsår som adstringent och blodstillande.   

  59,00 kr
 • Semogue Shaving Soap Lavender 150g - Raktvål
  G-09

  Semogue Raktvål Lavendel har en subtil doft av lavendel med toner av pepparmint och citrus. Dess innehåll av glycerin, sheasmör, olivolja och ricinolja gör att denna raktvål passar alla hudtyper, har ett fantastiskt glid och ger ett utmärkt skydd och postshave.  

  219,00 kr
 • Semogue Shaving Soap Sandalwood 150g - Raktvål
  G-08

  Semogues vegetabiliska raktvål är doftsatt med klassiskt sandelträ och har en varm och aromatisk doft. Jobba upp ett underbart lödder snabbt och enkelt med en rakborste; rakt på tvålen eller genom att nypa av en bit och använda dig utav. Då raktvålen innehåller glycerin, sheasmör, olivolja och ricinolja passar den alla hudtyper.

  219,00 kr
 • Myrsol Masaje Antesol 180 ml - After Shave
  K-32

  Masaje Antesol är ganska precis vad du gör den till då den fungerar både som preshave och aftershave; innehållet av allantoin och sorbitol tillsammans med alkohol och mentol ger en sammandragande, uppmjukande, fuktbindande och kylande verkan. Har en elegant doft av klassisk barbershop.

  198,00 kr
 • De Vergulde Hand Shaving Gel 200ml - Rakgel
  Q-63

  De Vergulde Hands högt uppskattade rakskum – nu som gel på tryckflaska. Gelen expanderar till det klassiska, älskade och välkända löddret som gjort De Vergulde Hand till ett utav våtrakningvärldens äldsta märken - snabbt, enkelt. Har en fräsch och klassisk raktvålsdoft.

  79,00 kr
 • De Vergulde Hand Shaving Foam 300ml - Rakskum
  Q-64

  De Vergulde Hands rakskum på tryckflaska – perfekt för dig som inte kan, vill eller hinner slå upp ett utav de äldsta raklöddren som finns. De Vergulde Hand har tillverkat raktvålar enligt samma recept i snart 500 år, och nu finns det färdigt – snabbt, smidigt och enkelt. Har en fräsch och klassisk raktvålsdoft. 

  79,00 kr
 • Apothecary 87 Shave Cream 1893 100ml - Rakkräm
  P-83

  Med den milt doftande rakkrämen 1893 från Apothecary87 får du en mycket nära rakning, och tack vare de milda och hudvänliga ingredienserna ger det samtidigt en mycket mild och skonsam rakning. Innehåller ingredienser som motarbetar röd och irriterad hud, samtidigt som de ger ett fantastiskt glid och skydd. Har en mjuk doft av vanilj och sandelträ.

  179,00 kr

Gilla oss på facebook och få 5% rabatt

Tryck på gilla-knappen och få en rabattkod som ger 5% rabatt på din beställning.