Skäggolja

Det finns 49 produkter.

Skäggolja är ingen ny hipsterprodukt. Redan de gamla grekerna och romarna använde parfymerad olja i sitt skägg av samma anledningar som vi använder dem idag: Parfymering, lättare att kamma ut, mjukare, ser renare och friskare ut, slits inte lika hårt när det kammas eller borstas – men framförallt används skäggolja för att lindra klåda i skägghår...

Skäggolja är ingen ny hipsterprodukt. Redan de gamla grekerna och romarna använde parfymerad olja i sitt skägg av samma anledningar som vi använder dem idag: Parfymering, lättare att kamma ut, mjukare, ser renare och friskare ut, slits inte lika hårt när det kammas eller borstas – men framförallt används skäggolja för att lindra klåda i skägghårbotten och råda bot på mjäll. Skäggoljor är av olika viskositet, beroende på vilken ”carrier oil” som nyttjas. Prova dig fram genom vårt utbud, alla oljor är unika i doft och/eller känsla.

Visa mindre
Visa mer
Visar 1 - 24 av 49 produkter
 • Hawkins & Brimble Elmi & Ginseng Beard Oil 50ml - Skäggolja
  Ny
  Available
  Hawkins & Brimble Elmi & Ginseng Beard Oil 50ml - Skäggolja
  G-122

  En skäggolja för de med lite mer ansiktsbehåring - ge skägget vad det behöver med Hawking & Brimbles vårdande skäggolja. Innehåller arganolja, mandelolja, E-vitamin och olivolja som hjälper till att göra skägget mjukt, tjockt och starkt samt sheasmör som mjukar upp skägghårbotten och reducerar mjäll. Har en subtil doft av elemi och ginseng.

  149,00 SEK
 • Morgan’s Beard Softening Elixir 30ml - Skäggolja
  Ny
  Available
  Morgan’s Beard Softening Elixir 30ml - Skäggolja
  H-54

  Från det välkända och uppskattade märket Morgan’s kommer här en skäggolja för er med risigt eller torrt skägg. Har en underbar doft av mandarin, bergamott och värmande ingefära.

  159,00 SEK
 • American Crew Beard Serum 50ml - Skäggolja
  Available
  American Crew Beard Serum 50ml - Skäggolja
  H-58

  American Crew Beard Serum är en skäggolja som är framtaget för att ge skägg och/eller mustasch ett optimalt skydd samtidigt som det är vårdande från rötterna ut till topparna. Argan- och linfröolja mjukgör skägget så det inte bryts av så lätt vid kamning eller borstning, och i huden lindrar det klåda och reducerar mjäll. Ger skägget en underbar och...

  139,00 SEK
 • Recipe for men Beard Elixir 25ml - skäggolja
  Available
  Recipe for men Beard Elixir 25ml - skäggolja
  H-60

  Recipe for Men Beard Elixir är en vårdande skäggoljl som mjukar upp skägget så det blir lättare att kamma eller borsta utan att det går av samtidigt som det lindrar klåda och motverkar mjäll i skägghårbotten. Tillverkat utav en helt unik sammansättning av oljor som vårdar skägg och hud, och är otroligt dryg. Har en mild doft av citrus och citrongräs.

  169,00 SEK
 • DR K Beard Tonic Fresh Lime 50ml - Skäggolja
  Available
  DR K Beard Tonic Fresh Lime 50ml - Skäggolja
  D-14

  En helt naturlig skäggolja gjort på några av de finaste och mest välvårdade oljor naturen har att erbjuda: aprikoskärnolja som vårdar skägget samt jojobaolja som vårdar huden under skägget och håller det fritt från klåda och mjäll, och vitamin-E som gör både skägg och hud mjuk. Den söta och fräscha doften utav lime, citron och may chang väcker trötta...

  159,00 SEK
 • Clubman Pinaud Beard Oil 30ml - Skäggolja
  Available
  Clubman Pinaud Beard Oil 30ml - Skäggolja
  F-193

  Clubman Pinaud Beard Oil är en perfekt kompanjon till skägget. Den har en unik sammanställning av vårdande oljor som mjukgör skägget och reducerar klåda och mjäll i skägghårbotten. Oljorna är ganska feta vilket gör detta till en mycket dryg skäggolja som räcker länge. Oljan har en lätt, maskulint blommig doft och ger ditt skägg en fin lyster samtidigt som...

  149,00 SEK
 • Cella - Beard Oil 50ml - Skäggolja
  Available
  Cella - Beard Oil 50ml - Skäggolja
  G-31

  Italienska Cella har tillverkat en skäggolja för dig som inte vill ha oljerester i skägget, men ett välvårdat, lättkammat och friskt skägg. Doften är klassisk och sofistikerad, men samtidigt med friska moderna inslag. Gör det lätt för ditt skägg, gör det fint med Cella.

  179,00 SEK
 • Oil Can Grooming Beard Oil - Blue Collar 50ml - Skäggolja
  Available
  Oil Can Grooming Beard Oil - Blue Collar 50ml - Skäggolja
  B-150

  Blue Collar har skapats utifrån de som skapar sin egen framtid för att forma sina egna liv Oljan är mild och vårdande och har en kryddigt varm och fräsch doft med subtil tobak, avrundad med exotiska kryddor vilka alla lyfts fram med hjälp av mandarin.

  298,00 SEK
 • Oil Can Grooming Beard Oil - Iron Horse 50ml - Skäggolja
  Available
  Oil Can Grooming Beard Oil - Iron Horse 50ml - Skäggolja
  B-152

  Iron Horse är en hyllning till de som värdesätter frihet och äventyr, de som sätter sig på motorcykelsadeln och letar efter okända marker. Iron Horse har en ljuvlig läderdoft som accentueras utav söta hallon, en doft som fängslar och förför - en ungdomlig äventyrslusta som passar alla typer av människor.

  298,00 SEK
 • Hommer Beard Oil 50ml - Skäggolja
  Available
  Hommer Beard Oil 50ml - Skäggolja
  G-60

  Hommers grekiska skäggolja är baserad på de antika grekiska myterna och skapade med renaste och naturliga ingredienser. Oljan är en blandning utav bland annat hampfrö-, fikon-, argan-, avokado och olivolja, smakfullt doftsatt med tydliga toner av djupa skogar, mörk choklad och jordnära vetivert.

  249,00 SEK
 • Groom Beard Oil Tobacco 30ml - Skäggolja
  Available
  Groom Beard Oil Tobacco 30ml - Skäggolja
  G-62

  En skäggolja med en lyxig doft för de som gillar att dofta som den sanna societeten eller som bara vill tillföra en mycket angenäm och stämningsfull doft i vardagen. Den milda oljeblandningen är doftsatt med essentiella oljor som skapar en komplex och vågad men angenäm doft och består av ett dussintal olika oljor där de mest framträdande noterna består...

  299,00 SEK
 • Groom Beard Oil Original 30ml - Skäggolja
  Available
  Groom Beard Oil Original 30ml - Skäggolja
  G-41

  Tänk på Kanada – tänk en skäggolja som skulle passa perfekt för en skogshuggare i Kanades djupaste skogar, och du har denna produkt framför dig. Med en utsökt blandning av välgörande oljor, doftsatt med essentiella oljor från tall, ene och bergamott får du ett vackert skägg som definitivt får omgivningen att tro att du är en skogshuggare, eller möjligen...

  259,00 SEK
 • Morgan's Beard Oil 50ml - Skäggolja
  Available
  Morgan's Beard Oil 50ml - Skäggolja
  F-17

  En skäggolja av 100% naturliga ingredienser. Har en härlig och fräsch doft av pepparmint, Mandarin och Tea Tree. Ger näring till skägget och huden under och motverkar mjällbildning och klåda.

  219,00 SEK
 • The Bluebeards Revenge Classic Blend Beard Oil 50ml - Skäggolja
  Available
  The Bluebeards Revenge Classic Blend Beard Oil 50ml -...
  F-51

  En manlig skäggolja från The Bluebeards Revenge med dess manliga numera klassiska doft. Bara ett par droppar av oljan räcker för att återfukta huden under skägget och ge lyster åt skägget.

  129,00 SEK
 • LEA Beard Serum 50ml - Skäggolja
  Available
  LEA Beard Serum 50ml - Skäggolja
  E-54

  LEA ’Serum para barba’ är ett lugnande och återfuktande skäggserum som hjälper till att reparera skägget samt reducera mjäll och klåda i skägghårbotten tack vare ingredienser som aganolja, solhattsextrakt och E-vitamin. Produkten är fri från parabener, silikoner och PEG.Har en mild och skön doft av citrus med tydliga inslag av trä och gröna örter.

  149,00 SEK
 • JS Sloane Beard Oil 60ml - Skäggolja
  Available
  JS Sloane Beard Oil 60ml - Skäggolja
  F-237

  JS Sloanes skäggolja är mer än godis för ditt skägg, det är även ett underverk för din skägghårbotten – som dessutom stimulerar hårsäckarna, vilket får ditt skägg att se friskare ut direkt från födseln. Rik på E-vitamin återfuktar denna skäggolja din skägghårbotten och reducerar därmed både mjäll och klåda.  

  329,00 SEK
 • Mountaineer Brand WV Coal Beard Oil 60ml - Skäggolja
  Available
  Mountaineer Brand WV Coal Beard Oil 60ml - Skäggolja
  F-233

  Skäggoljan med det mörka namnet är inte mörk till varken färg, doft eller funktion. En medeltjock skäggolja som gör ditt skägg mjukt och lättskött och lämnar en vacker glans laddat med en underbar doft av salvia, pepparmint och patchouli.  

  169,00 SEK
 • Mountaineer Brand WV Timber Beard Oil 60ml - Skäggolja
  Available
  Mountaineer Brand WV Timber Beard Oil 60ml - Skäggolja
  F-219

  Skäggoljan Timber från Mountaineer Brand får ditt skägg att lukta som en barrskog, och efterlämnar sig en fin lyster och ett mjukt, lättkammat och trevlig skägg. Den medeltunga oljeblandningen passar alla skägg på marknaden och ser till att ditt skägg håller längre utan att brytas av när du kammar eller borstar det.Timber har en mild och behaglig doft av...

  169,00 SEK
 • Mountaineer Brand WV Barefoot Beard Oil 60ml - Skäggolja
  Available
  Mountaineer Brand WV Barefoot Beard Oil 60ml - Skäggolja
  F-209

  Barefoot är Mountaineer Brands doftfria skäggolja. Perfekt för dig som inte vill ha doft i skägget, eller inte kan ha doft i skägget på grund av allergi eller annat. Gjord på 100% naturliga och milda oljor som försiktigt mjukar upp ditt skägg och gör det följsamt och smidigt med en mycket trevlig glans.

  169,00 SEK
 • The Bluebeards Revenge Beard Oil Cuban Blend 50ml - Skäggolja
  Available
  The Bluebeards Revenge Beard Oil Cuban Blend 50ml -...
  E-192

  Utplåna bångstyrigt skägg och erhåll det perfekta skägget med The Bluebeards Revenge Cuban Blend skäggolja. Mjukgör, återfuktar och skyddar skägget och skägghårbotten med en unik blandning av oljor och en doft av cederträ och vetiver - som hämtad från Karibien.

  129,00 SEK
 • Damn Good Soap Company Beard Oil The Streets 25ml - Skäggolja
  Available
  Damn Good Soap Company Beard Oil The Streets 25ml -...
  F-122

  Damn Good Soap Company Beard Oil ‘The Streets’ är en handgjord skäggolja i en helt ny dofttappning. Doften är djärv, söt och kryddig – en doft som passar lika bra på utekvällarna som hemmakvällarna.Skäggoljan gör ditt skägg mer livfullt och tillför en härlig glans – och är dessutom bra för skägghårbotten genom att lugna klåda och närmast magiskt få bort...

  229,00 SEK
 • Dr K Beard Care Set - Skäggvårdspaket
  Available
  Dr K Beard Care Set - Skäggvårdspaket
  C-161

  DR Ks skäggvårdskit innehåller allt du behöver för att ge ditt skägg en rejäl dos kärlek. DR Ks lyxiga Beard Tonic och Beard Soap, snyggt förpackade i en jutesäck. Både tvålen och oljan innehåller bara naturliga ingredienser och görs för hand.Skäggoljan har en skön doft av rosmarin, pepparmint och lavendel, och skäggtvålen har en fräsch doft av lime.

  269,00 SEK
 • Dr K Beard Tonic Woodland Spice - Skäggolja
  Available
  Dr K Beard Tonic Woodland Spice - Skäggolja
  E-186

  Skapad för hand av 100% naturliga ingredienser, innehåller denna skäggolja bland annat aprikoskärnolja, jojobaolja och E-vitamin för att mjuka upp både skägg och hud. Doften av Woodland Spice är en blandning av Cederträ, tallbarr, lime och kanel.

  139,00 SEK
 • Dear Barber Beard Oil 30ml - Skäggolja
  Available
  Dear Barber Beard Oil 30ml - Skäggolja
  E-44

  Dear Barber skäggolja ger dig ett mjukt skägg med en livlig och frisk glans. Innehåller mandel-, argan-, och kokosolja vilka alla är välkända för sina hårvårdande egenskaper. Dear Barbers skäggolja riktar in sig mot den moderna och stilmedvetna mannen, och flaskans utformning och etikett gör att produkten i sig gärna vill stå framme och visas upp.

  139,00 SEK