Reducerat pris! Dr K Beard Tonic - Skäggolja Skäggolja 139,00 SEK Utvidga

Dr K Beard Tonic - Skäggolja

Dr. K Soap Company Dr. K Soap Company

C-25

4.5 6

Ny

Skäggoljan från Dr K Soap Company innehåller bara naturliga ingredienser, en närande skäggolja som innehåller aprikoskärnolja och jojobaolja och vitamin E för att lugna och vitalisera skägget och huden under. Handtillverkad på Irland.

Mer information

Tillfälligt slut

55,60 SEK

111,20 SEK

-50%

Aprikoskärnolja är en naturlig olja. Kallpressad och raffinerad från torkade kärnor av aprikosfrukt. Oljan är känd för sin förmåga att tränga in i huden utan att kännas fet. Rik på fettsyror som oljesyra och linolsyra, har den och höga halter av vitamin A och C. De utmärkta mjukgörande och fuktgivande egenskaper är bra för både ansikte och hår.

Jojobaolja komemr från jojobaplantan som växer i Mexico och vissa delar av USA, den används ofta för hud- och hårvårdsprodukter och oljan är mest känd för att likna den talg vi människor själva producerar med talgkörtlarna. Talgen är det som ger vår hud lyster. Jojobaoljan hjälper till både vid underproduktion av talg, alltså då din hud är torr och lättirriterad hy men även vid överproduktion alltså fet hy.

Förutom att oljan ger näring åt skägg och hud doftar den gott av rosmarin, pepparmint och lavendel.

Flaskan rymmer 50 ml skäggolja.

Massera in ett par droppar varje dag i skägget för att hålla det i god kondition.

Ingredienser:
Aprikos (Prunus Armeniaca) Kärnolja, Jojoba (Simmondsia Chinensis) fröolja, Vitamin E (tokoferol), rosmarin (Rosmarinus officinalis) Blad Olja, pepparmynta (Mentha Pipe) Olja, Lavendel (Lavendula angustifolia) Olja, * Limonene, * Linalool - * Förekommer naturligt i eteriska oljor 

Typ av mustasch- & skäggvårdSkäggolja

Relaterade inlägg på bloggen