Skäggvax

Det finns 5 produkter.

Skäggvax är precis som ett mustaschvax, fastän för skägget. Få ditt skägg att bli slätare än en nyrakad kind, kamma, borsta, forma, fixa, gör kreationer (varför inte en bläckfisk?) och öva upp dig inför World Beard Championships. Det finns ingen som helst gräns för vad du kan åstadkomma med ett vax i skägget, imponera eller chockera – the sky is...

Skäggvax är precis som ett mustaschvax, fastän för skägget. Få ditt skägg att bli slätare än en nyrakad kind, kamma, borsta, forma, fixa, gör kreationer (varför inte en bläckfisk?) och öva upp dig inför World Beard Championships. Det finns ingen som helst gräns för vad du kan åstadkomma med ett vax i skägget, imponera eller chockera – the sky is the limit.

Visa mindre
Visa mer
Visar 1 - 5 av 5 produkter
 • Mr Bear Family Beard Stache Wax Wilderness 30ml - skäggvax
  -15%
  Available
  Mr Bear Family Beard Stache Wax Wilderness 30ml - skäggvax
  F-24

  Vill du ha kontroll på mustaschen eller skägget utan att det känns för hårt när vaxet stelnar? Då kan detta vara produkten du söker. Mr Bear Family Beard Stache Wax ger dig full kontroll över hårstråna, men är mjukt nog för att låta skägget eller mustaschen behålla sin naturliga form.Vaxet är handgjort av naturliga ingredienser.Beard Stache Wax Woodland...

  74,12 SEK 87,20 SEK -15%
 • Mr Bear Family Beard Stache Wax Woodland 30ml - skäggvax
  -15%
  Available
  Mr Bear Family Beard Stache Wax Woodland 30ml - skäggvax
  F-22

  Mr Bear Family Beard Stache Wax är framtaget för dig som vill kontrollera din mustasch eller ditt skägg, men som vill bevara dess naturliga former. Ger full kontroll över alla hårstrån utan att bli för hårt.Vaxet är handgjort av naturliga ingredienser.Beard Stache Wax Woodland har ljuvlig doft av barrskog. 

  74,12 SEK 87,20 SEK -15%
 • Mr Bear Family Beard Stache Wax Citrus 30ml - skäggvax
  -15%
  Available
  Mr Bear Family Beard Stache Wax Citrus 30ml - skäggvax
  F-26

  Ett lite mjukare vax som tillåter mustaschen eller skägget att behålla sin naturliga form, men ger tillräckligt med stadga för att kontrollera även de mest vilda hårstrån.Vaxet är handgjort av naturliga ingredienser.Beard Stache Wax Citrus har en frisk doft av färska citrusfrukter. 

  74,12 SEK 87,20 SEK -15%
 • Jao Brand Beard Scent Black - Skäggbalm
  -15%
  Ej i lager
  Jao Brand Beard Scent Black - Skäggbalm
  F-18

  Männen talade och Jao Brand lyssnade:En ny Bomade (För både kropp och hår – BOdy + poMADE) från Jao Brand med en jordnära, träig doft av olibanum, patchouli och gran. Fungerar lika bra till att tämja yvigt skägg som att läka spruckna nagelband och torra knogar – sånt som män får när de är manliga. 

  182,92 SEK 215,20 SEK -15%
 • Morgan's Beard and Moustache Wax 50g - Skäggvax
  -15%
  Available
  Morgan's Beard and Moustache Wax 50g - Skäggvax
  F-182

  En skägg och mustaschvax från Morgan’s, ett av Storbritanniens äldsta märken inom området. Detta vax ger ditt skägg eller din mustasch ett mjukare utseende, men med en professionell stadga. Innehåller bland annat bivax och har en doft av bergamott, jasmin, sandelträ och patchouli.

  87,72 SEK 103,20 SEK -15%