Lista produkter efter tillverkare: Go-Comb

Go-Comb skapades föra att fylla ett hål som fanns inom den dagliga hårvården: en portabel och lätt kam som är lätt att ta med sig, och som fungerar bra. Glöm kammar och borstar av plast som går sönder, Go comb with Go-Comb.

Go-Comb må vara en kam i kreditkortsformat, men de är så mycket mer. De är lätta, har ett smidigt format, är lätta att komma ihåg (du kan förvara den i plånboken) och håller mycket längre än en kam i plast. Den slimmade och kompakta designen gör den till en effektiv och stilren kam som passar både kvinnor och män.
Kammarna är designade att hålla, och trots att de är tunna så håller det rostfria stålet länge, och den unika beläggningen gör att kammen glider lätt genom skägg och hår.

Läs mer
Visar 1 - 3 av 3 produkter
 • Go-Comb Stainless Steel Fine Tooth Comb - Kam
  Available
  Go-Comb Stainless Steel Fine Tooth Comb - Kam
  G-63

  En smidig kam för kort hår eller ansiktsbehåring med en modern mesh-design som är lätt att ta med sig överallt. Det hållbara materialet borgar för lång livslängd, den smidiga storleken och låga tyngden gör det lätt för dig att alltid ha ett välkammat skägg eller mustasch, och du kan förvara kammen i plånboken så du med lätthet kan bära med dig den.

  159,20 SEK
 • Go-Comb Matte Black Fine Tooth Comb - Kam
  Available
  Go-Comb Matte Black Fine Tooth Comb - Kam
  G-73

  En mattsvart kam i rostfritt stål med fina tänderna passar utmärkt till kort hår, skägg eller mustasch, den smidiga storleken gör den lätt att ta med sig och den stilrena designen med dess svarta färg passar till alla tillfällen. En kam att alltid ha med sig, vars diskreta storlek gör det enkelt att alltid kan ha en välkammad ansiktsbehåring. Ett måste...

  159,20 SEK
 • Go-Comb Stainless Steel Bottle Opener - Kam
  Available
  Go-Comb Stainless Steel Bottle Opener - Kam
  G-66

  En kam i rostfritt stål med en integrerad kapsylöppnare. Perfekt för dig som hinkar flaskdrycker och är mån om din ansiktsbehåring. Den smidiga storleken och hållbarheten i stålet gör att denna kam överlever såväl vardag som fest, den är lätt att ta med och du kan hålla din ansiktsbehåring välvårdad och stilig lika lätt som det är att få bort kapsylen på...

  191,20 SEK