Lista produkter efter tillverkare: Hommer

Hommers produkter tillverkas i Grekland, med inspiration från de gamla grekiska sagorna och myterna, och en doft som inte liknar någon annan, en doft som Hommer själva definierar som “travel memories”.

Hommers skäggvårdsprodukter är tillverkade i Grekland, med inspiration från det antika Greklands sagor och myter, tillverkade med naturliga ingredienser av högsta kvalitet som rengör, återfuktar och skyddar skägg och hud. Alla deras produkter innehåller deras signaturdoft som de själva definierar som “travel memories”, en sofistikerad doft som består av trä, mörk choklad och vetivertrot - en doft som verkligen för tankarna till det antika Greklands mörka skogar, hjältesagor och modiga krigare.

Läs mer
Visar 1 - 3 av 3 produkter
 • Hommer Gift Set - Skäggvårdspaket
  -50%
  Available
  Hommer Gift Set - Skäggvårdspaket
  C-262

  En gåvobox värdig de gamla gudarna, dig själv eller någon du tycker om. Denna luxuöst och stilistiskt väldesignade box innehåller tre av Hommers mest säljande produkter: Beard Shampoo, Beard Oil och Beard Wipes. Produkterna har den klassiska Hommer-originaldoften, inspirerad av det antika Greklands myter och legender: En doft av djup skog, mörk choklad...

  199,60 SEK 399,20 SEK -50%
 • Hommer Beard Wipes 15-pack - Skäggtvål
  Available
  Hommer Beard Wipes 15-pack - Skäggtvål
  G-06

  Känner du ibland att du måste avstå viss mat, såsom underbart grillade revben, en krämig Cappuccino eller kanske en grekisk souvlaki indränkt i tzatziki? Frukta icke, räddningen är här. Dessa våtservetter är anpassade för enkel och snabb tvagning av nedsmutsat skägg. Lämnar inga spår efter sig, förutom en maskulin och gudomlig doft av djup skog, mörk...

  103,20 SEK
 • Hommer Beard Schampoo 250ml - Skäggtvål
  Available
  Hommer Beard Schampoo 250ml - Skäggtvål
  G-18

  En sann grekisk revolution på skäggschampofronten – Hommers Beard Shampoo innehåller bara milda ingredienser vilket gör produkten väl lämpligt för daglig användning. Få ett vackert och välvårdat skägg med sin underbara doft av djupa skogar, mörk choklad och vetivertrot.

  183,20 SEK