Lista produkter efter tillverkare: Jao Brand

Jao Ltd grundades 1996 och gör inga produkter avsedda för ett ändamål. Deras produkter är mångfacetterade, och deras skäggbalm är även en utmärkt hudsalva som även ordnar upp torra nagelband och sprucken hud.

Jao Ltd. grundades av Gale Myron och hennes fader David Myron år 1996, men idén till företaget föddes två år tidigare när Gale bad hennes fader, en kemist till yrket, att komma på något man kunde tvätta händerna med ”on the go”. Resultatet blev en doftsatt Alko-Gel. Namnet Jao hittade Gale i en gammal apotekarbok och ska vara ett ord som ska kunna motverka sjukdomar. 2008 kom storsäljaren Goe Oil, en kroppslotion med mottot ”less is more” och som passar lika bra till både kvinnor och män. Detta ledde företaget in på en ny riktning: Unisex och Enviro-Friendly. Jao Brand gör endast dryga produkter som är avsedda att räcka länge med mottot: The less you buy, the less you consume, the less you throw away. Idag gör Jao Brand allt från hudvårdssalvor till skäggvårdssalvor, men inga produkter som bara är avsedda för ett ändamål.

Läs mer
Visar 1 - 3 av 3 produkter
 • Jao Brand Coiffette 48g - Skäggbalm
  -50%
  Available
  Jao Brand Coiffette 48g - Skäggbalm
  F-112

  Jao Brand Coiffette är en mångfacetterad “bomade” som används till allt från skäggbalm till torra nagelband och torr hud. Doften ingjuter mystik, som en natt försvunnen i en dröm. Olibanum, patchouli och gran ger en förförisk doft som passar lika bra i skägget som på händer och kroppen.

  143,60 SEK 287,20 SEK -50%
 • Jao Brand Beard Scent Black - Skäggbalm
  -50%
  Ej i lager
  Jao Brand Beard Scent Black - Skäggbalm
  F-18

  Männen talade och Jao Brand lyssnade:En ny Bomade (För både kropp och hår – BOdy + poMADE) från Jao Brand med en jordnära, träig doft av olibanum, patchouli och gran. Fungerar lika bra till att tämja yvigt skägg som att läka spruckna nagelband och torra knogar – sånt som män får när de är manliga. 

  107,60 SEK 215,20 SEK -50%
 • Jao Brand Multipurpose Beard Scent Bomade - Skäggbalm
  -50%
  Available
  Jao Brand Multipurpose Beard Scent Bomade - Skäggbalm
  F-95

  En 100% naturlig balm som innehåller 10% eteriska oljor och har en träig citrusdoft. Det är inte ett vax och inte en balm utan något helt nytt, en Bomade. Återfuktar huden, formar skägget, gör hårtopparna mjuka och lena och doftar väldigt gott. Fungerar även utmärkt som handkräm om du har torr och sprucken hud.

  107,60 SEK 215,20 SEK -50%