Hawkins & Brimble

Hawkins & Brimble grundades 2016 i London och är ett märke som noggrant blandar form och funktion, produkter som är anpassade till den moderna mannens livsstil. 1

Hawkins & Brimble grundades 2016 i London och är ett märke som noggrant blandar form och funktion, produkter som är anpassade till den moderna mannens livsstil. Alla produkter tillverkas i Storbritannien utav enkla och naturliga ingredienser – enkla men effektiva produkter som kan användas dagligen. Deras mål är att vara en inspiration till stoltheten i den maskulina våtrakningstraditionen, så du som brukare utav produkterna kan göra det med mer stil och klass än vad du kanske är van vid.

Deras serie innefattar allt från våtrakning till hudvård och skäggvård – ett skydd från naturens element och med en underbar doft av elemi och ginseng, en subtil doft som kommer att få dig att lukta fräscht oavsett hur stressig din dag är. Deras våtrakningsprodukter kräver väldigt lite av dig som våtrakare, samtidigt som de ger dig otroligt mycket tillbaka.

Här kommer du att hitta allt från preshave till aftershave, skäggolja, mustaschvax till en underbar rakborste. Allt du behöver från samma märke för en underbar våtrakningsupplevelse.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.