Rakkit

Med ett rakkit får du ett komplett set av produkter för att behandla ditt skägg, mustasch och hud inför, under och efter rakning. Oavsett om du är nybörjare eller expert kan du i vårt utbud hitta rakvårdskit som passar dig som odlar skägg eller vill ha en renrakad look.
Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Startkit med rakvårdsprodukter

Rakkit fungerar perfekt som ett startkit för någon som vill börja med rakning. Då får du ett helt set med de rakprodukter du kan behöva och det enda du behöver investera i är just den sorts rakhyvel som känns rätt för dig.

Ett startkit passar också utmärkt att ge bort som present. Antingen till någon som ska komma igång med rakning eller för den erfarne som vill ha bra produkter som vårdar och förbereder skägg och hud inför rakningen. Även för den som ska börja odla skägg finns det kit för bästa skäggvård.

Komplettera med rakset

Saknar du eller personen som ska få rakkitet även rakhyvel har vi i vårt sortiment färdiga paket med rakset där det ingår säkerhetshyvel, rakborste och ett rakställ.

Rakkit för resan

För resan finns det praktiska rakkit med de produkter du behöver i miniformat för att ta minsta plats i resväskan eller necessären. Du vill så klart kunna raka dig på allra bästa sätt med kvalitetsprodukter även på resan som hemma.

Skapa ett eget rakkit

Hittar du inte de rakvårdsprodukter som passar din hudtyp eller ditt skägg i våra rakkit kan du enkelt skapa ett eget utifrån alla våra kvalitetsprodukter i vår webbutik. Du kanske har en särskild favoritdoft, ett varumärke du känner dig trygg med eller något annat som saknas i våra färdiga rakkit. Då är det bara att välja och vraka för att bygga ihop ditt eget kit till dig själv eller som du vill ge bort i gåva.

Frågor och svar om rakkit

Varför är ett rakkit bra att köpa?

Eftersom produkterna är väl utvalda för att passa ihop både doftmässigt och anpassat efter hudtyp får du ett kit välanpassat för dig. Kiten är också utformade för att produkterna på bästa sätt ska komplettera varandra utifrån de resultat som önskas. Du slipper med andra ord tänka över om dofterna krockar med varandra eller om en produkts funktion motverkas av en annan produkt.

Hur väljer jag rätt kit?

Först och främst kan det vara bra att utgå från din hudtyp. Om du har torr hud behöver du produkter som återfuktar bra och har du istället normal eller fet hy kan du behöva produkter utan olja. Sedan kan kiten innehålla olika sorts produkter. Du kanske vill ha de mest vanligaste förekommande produkterna som behövs vid rakning eller om du vill ha ett mer avancerat kit där din rakning tas till nästa nivå med bra förbehandlingar och efterbehandlingar. Vad du gillar för dofter är också ett viktigt val.

Behöver jag verkligen ett rakkit?

Det kan vara bra att köpa matchande produkter och det brukar oftast bli billigare att köpa färdiga kit än att köpa produkterna individuellt. Det kan också vara smidigt och skönt att slippa tänka på vad som fungerar ihop med vad.

Hur fungerar pre shave och finns det rakkit utan det?

Har du aldrig testat en pre shave har du en fantastisk möjlighet med ett bra genomtänkt kit. En pre shave använder du inför din rakning för att på bästa sätt skydda din känsliga hud och undvika irriterad, röd och kliande hud efter rakningen. Produkten förbereder din hud med att återfukta, mjukgöra och skapa en skyddande hinna för minskad friktion med rakhyveln. Vill du ändå inte använda en pre shave och inte hittar något rakkit utan det i vårt sortiment kan du enkelt sätta ihop ett eget med övriga produkter i våra kit.