Om Shaver.se

Shaver.se är så mycket mer än bara en webbutik som säljer rakrelaterade produkter. Shaver.se är en resurs för dig som är intresserad av rakning och grooming. Vi driver en blogg med fokus på skägg och rakning; den hittar du här. Här kan du läsa om rakprodukter, hur man rakar sig & hur man använder verktygen. Du kan även läsa artiklar som innehåller många tips och råd för en lyckad rakning. Du kan läsa olika produkttester och recensioner. Vi erbjuder Sveriges största produktkatalog när det kommer till rakrelaterade produkter.

Shaver.se har sitt lager i Helsingborg och det är där vi packar alla rakvårdsprodukter som sedan skickas hem till dig.
Butiken Shaver.se ägs och drivs av företaget Shaver Nordic AB. Vi gör vårt yttersta för att du som kund skall bli riktigt nöjd med din köpupplevelse hos oss.

I vårt sortiment hittar du många olika rakhyvlar från flera kända tillverkare, allt från engångsrakhyvlar, olika systemhyvlar till lite lyxigare säkerhetsrakhyvlar av den traditionella sorten. Du hittar även flera olika rakkrämer och raktvålar i vårt sortiment, självklart erbjuder vi även rakblad till de rakhyvlar vi säljer. Vi har även olika tillbehör som t. ex rakkoppar och rakborstar som också är en väsentlig del i rakningsprocessen och ofta helt nödvändig för att få den där riktigt nära och tillfredställande rakningen.

Vårt mål

Vi har som mål att vara det självklara valet när du skall handla rak- och rakvårdsprodukter. Förutom att kunna erbjuda rakprodukter från några av de allra största och mest kända märkena är vårt mål att kunna ge dig all den information du behöver angående rakning.

Kontaktuppgifter:

Shaver Nordic AB
Box 624
251 06 Helsingborg
info@shaver.se
Org.nr. 559257-1417

Köpvillkor