Necessärer

Förvara dina rakprodukter och toalettartiklar i en praktisk och stilig necessär både hemma och på resa. I vårt sortiment har vi eleganta, handsydda necessärer i vattenbuffelläder i hög kvalitet och med gott om förvaringsutrymme. Utmärkta som både förvaring och skydd åt dina rakverktyg, hud- och skäggprodukter.
Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Förvara dina groomingprodukter i en necessär för män

Det är både smidigt och snyggt att förvara dina produkter för grooming i en praktisk necessär för män. Oavsett om du ska på resa eller bara vill förvara dina prylar hemma ger en herrnecessär gott om utrymme för dina produkter. Ordet necessär kommer dessutom från franskan och betyder nödvändig, så den är verkligen avsedd för dina viktiga groomingprodukter.

Det finns många stiliga necessärer i herrmodell som med fördel kan stå framme i badrummet. Snyggt som inredningsdetaljer och lätt att snabbt komma åt de produkter du behöver för tillfället. Allt blir bättre organiserat och du behöver inte nöja dig med en necessär. Du kan exempelvis ha en särskild för dina rakprodukter och en annan för andra viktiga hygienartiklar. Då hittar du rätt produkter mycket lättare. Du kan också ha olika storlekar för hemmaprylarna och för de som du ska ha med dig på resa för att ta minimalt med plats i resväskan.

En necessär i läder är inte bara elegant i jämförelse med en i plast. Det tjocka materialet skyddar dina produkter mycket bättre och skulle en rakhyvel eller sax ligga löst riskerar inte andra ytor att skadas. Är du på resande fot skyddas också din övriga packning i resväskan. Lädernecessärerna i vårt sortiment har en klädd insida i vattenavvisande nylon ifall något skulle läcka eller om du råkar ställa den på en våt eller fuktig plats.

Vårda din necessär

Det är lätt att glömma bort att vårda sin necessär. Ta hand om den på ett bra sätt så att den håller längre. Du vill ha den ren och fräsch för dina produkter du ska använda i ansiktet och på kroppen.

Tvätta necessären med en mjuk fuktad tvättsvamp med ytterst lite diskmedel och ljummet vatten. Läder ska inte ligga i blöt så gnugga försiktigt med tvättsvampen och torka av med en ren disktrasa eller handduk efter rengöring. Låt den stå och lufta så att den torkar ordentligt.

Frågor och svar om necessär

Vilket material är bäst att välja?

En lädernecessär är ett bra val då det är både snyggt och slitstarkt. Lädrets tjocklek skyddar både produkterna som förvaras och även ytorna samt sakerna utanför.

Jag skulle vilja ha en necessär i mellanstorlek, finns det?

Hittar du ingen necessär i rätt storlek vill vi tipsa om att köpa en stor och en liten. Förvara exempelvis dina rakprodukter i den lilla necessären eller andra mindre prylar. I den stora kan du förvara både resten av dina produkter och den lilla necessären så har du allt samlat.

Hur rengör jag en necessär?

Om du har en necessär i tyg kan du tvätta den i tvättmaskinen. Har du istället en i läder är det viktigt att den inte blir för blöt. Använd ljummet vatten, minimalt med diskmedel och gnugga med en fuktad tvättsvamp. Istället för att skölja av necessären kan du torka av medlet och vattnet med en ren disktrasa eller en handduk.

Förstörs inte rakhyveln av att ligga instängd i en necessär?

Det är aldrig bra att förvara blöta eller fuktiga saker i en stängd necessär. Se bara till att rakhyveln är ren och torr innan den läggs i förvaring så är det inga problem.