Reducerat pris! Mühle Rytmo Shaving Set Steamed Ash - Rakset Utvidga

Mühle Rytmo Shaving Set Steamed Ash - Rakset

Mühle Mühle

B-113

4.8 6

Ny

Rytmo shaving set, Steamed Ash (S 81 H 220 SR) från Mühle är ett komplett snyggt rakningsset som ger dig allt du behöver för att kunna åstadkomma en perfekt rakning med utmärkta verktyg. Den innehåller en rakborste, en säkerhetsrakhyvel och ett ståtligt ställ.

Mer information

Tillfälligt slut

319,20 SEK

638,40 SEK

-50%

Huvudmaterialet som används i både hyveln och borsten är askträd i en läcker mörk nyans som är behandlat i hög värme för att göra det motståndskraftigt mot vatten – en nyckel i att göra verktygen hållbara under lång tid. Rakhuvudet är kompatibelt med klassiska rakblad och kan till och med raka kanter med stor precision. Rakborsten har i sin tur strån från äkta grävling. Stråna är mjukare längst ut, vilket gör rakningen behagligare och skapar ett mycket krämigt lödder.

Det eleganta stället är gjort av metall och är krompläterat vilket ger det en riktigt fin lyster och matchar metalldelarna på hyveln och det står emot korrosion väl. Stället håller dina verktyg på plats framför hyllan så att du alltid har dina saker på rätt ställe och skapar ett städat intryck, och gör att du inte behöver ställa undan prylarna. Tillverkaren Mühle är en världsledande producent av rakningsartiklar, vilket ger dig en riktigt trygg kvalitetsstämpel.

Rakborsthuvudets storlek är medium och det har en 21 mm stor ring.