Hawaiian Tropic

Produkterna från Hawaiian Tropic är älskade världen över och känns igen på den underbara och karakteristiska doften av kokos, som ger en härlig tropisk känsla. I utbudet finns både after-sun produkter, klassiska sololjor som intensifierar en redan solbrun hy och vanliga solkrämer med pålitligt skydd mot solens starka strålar. Alla solprodukter är dermatologiskt testade och hypoallergeniska, vilket minskar risken för allergiska reaktioner. Samtliga produkter innehåller också filter som skyddar både mot UVA- och UVB-strålar samt djupgående infraröda strålarna, IR. Förutom kokosdoften förstärks de tropiska vibbarna och sommarkänslan genom ett särskilt botaniskt extrakt med mango, papaya, passionsfrukt, kukai och guava. Var förberedd inför semestern och sommarens nöjen med bra solprodukter från Hawaiian Tropic, som du hittar i vårt utbud.
Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Populära solprodukter från Hawaiian Tropic

Solprodukterna från Hawaiian Tropic har länge varit populära och det är något visst med dessa kokosdoftande, exotiska oljor och krämer. Solskydden både vårdar och ger huden lyster samtidigt som det skyddar mot solens strålar.

Solkrämerna sjunker lätt in i huden utan att kladda medan oljorna kan ta något längre tid även om dessa också absorberas snabbt.

Märket har hängt med ända sedan 1969

Märkets grundare Ron Rice uppmärksammade redan på 1960-talet att arbetarna som plockade kokosnötter på Hawaii aldrig verkade bränna sig i solen. Knepet de hade var att smörja in sig med en blandning av frukter, örter och kokosnöt.

Ron Rice såg till att ta tillvara på denna kunskap och började utveckla de produkter som ligger till grund för varumärket Hawaiian Tropic. Än idag baseras alla märkets solkrämer på den naturliga kokosnötsoljan.

Säkra och effektiva solskydd som är vattenresistenta

Bland sortimentet finns solprodukter från låg till mycket hög solskyddsfaktor, från SPF 6 upp till 50+, för att passa alla hudtyper och behov.

Alla solkrämer och sololjor är säkra och effektiva med innehåll av ämnen som skyddar både mot UVA- och UVB-strålar samt de djupgående infraröda strålarna, IR. Produkterna innehåller hudvårdande ingredienser och är även vattenresistenta upp till 80 minuter.

Förutom solskydd finn det även after sun för att återfukta och svalka huden efter solning så att huden kan återhämta sig på bästa sätt. 

Köp sommarens solskydd från Hawaiian Tropic online hos Shaver

Här hos oss på Shaver.se kan du köpa de populära solskydden från Hawaiian Tropic online i vår webbutik. Välj mellan olika solskyddsfaktorer i form av solkräm eller sololja utifrån vilken hudtyp du har och hur stark solen är. Beställ dina produkter redan idag så att du är redo att möta solens strålar på ett säkert sätt!