Köp Proraso rakkräm och rakvårdsprodukter hos oss

Upload Image...

Så har vi äntligen till mångas förtjusning fått in Italiens stolthet i sortimentet.

Det vi med ”Italiens stolthet” syftar på handlar varken om spaghetti-western, pasta eller Armani utan något betydligt bättre och mer åtråvärt, nämligen från Proraso.

Här ser vi en herre som ser ut att veta hur slipstenen skall dras, och då menar vi så klart slipstenen som måste dras för att slipa eggen på t.ex en rakkniv. Men innan den nyslipade rakkniven kan användas måste man ju också förbereda skägget med något. Det är alltså produkterna som lämpar sig utmärkt för att förbereda skägget inför rakning vi menar är Italiens stolthet. Vad trodde du? att vi menade herren på bilden? Nej, honom har vi inget gemensamt med… förutom att han precis som vi verkar tycka om ett välansat och vårdat ansikte. Troligtvis använder han dessa fantastiska produkter vi nu erbjuder i butiken.

Fantastiska produkter

Vilka produkter är det då som är så fantastiska att vi vågar kalla dem för Italiens stolthet utan att skämmas?

Jo, det är alltså rakkrämer, raktvålar, pre-shave cream och after shave från Proraso.

Proraso började 1948 att producera en pre-shave kräm med eucalyptusolja och Mentol och har sedan dess blivit de mest populära rakvårdsprodukterna i Italien och är närmast själva symbolen för rakning där. Det är inte bara i Italien Proraso är populärt, vart man än vänder sig kan man bara höra gott om produkterna som är dryga, doftar gott och känns både frächa och lyxiga.

Produkter vars innehåll består till 95% av naturliga ingredienser. De innehåller inga parabener, inget silicon, inga mineraloljor och inga konstgjorda färgämnen. Produkterna tillverkas genom gamla traditionella metoder som ”hot soap processing” och blir högkvalitativa, koncentrerade, rika och krämiga produkter som garanterat ger dig en riktigt behaglig rakning.

Slutsats

Slutsatsen här är att det mesta handlar om personliga preferenser. Att ställa två totalt olika produkter emot varandra på det här sättet och sedan få fram snarlika resultat gör det hela otroligt intressant. Jag skulle inte ha något alls emot att enkom nyttja färdigt skum på flaska så länge det håller samma klass som Pinos, men jag föredrar att bygga mitt egna lödder för att få till det precis så som jag vill ha det – och jag har föredragit att applicera löddret medelst borste framför uteslutande med fingrarna – men det om något är en vanesak.

Den största skillnaden som jag kände mellan dessa två produkter var faktiskt när jag hade dem i handen och försökte göra taggar, och det var att det färdiga löddret kändes ”luftigare”, inte lika äkta som det jag gjorde själv.

Jag kan inte riktigt förklara känslan, men det är som att förklara skillnaden i känslan på att dra isär bomull och fetvadd.

Hur som helst så är det här två bra produkter, och för mig personligen så spelar det ingen roll vilken utav dem jag nyttjar – och doften är fullkomligt unik, otroligt väldoftande och uppfriskande.

Frågor & Svar 

kommer snart

Klicka för att se fler produkter

Betyg på guiden:

5/5 - (1 vote)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *