Skepp O’hoj era blåskägg! Shaver goes pirate.. arr!

bluebeards revenge

Är du fortfarande fullvärdig medlem i luffarskäggbrigaden? Köper du fortfarande det där billiga fluffiga vissa kallar rakskum på närmaste livsmedelsbutik? Tycker du att du ser tuff ut med små skärsår från din senaste rakning? Då ber vi dig vänligt men bestämt att inte köpa några av våra senaste produkter som nu finns i vårt sortiment från ”The Bluebeards Revenge”, de är nämligen till för riktiga män och inte en sorglig ursäkt till polisong som du.

Ungefär som ovan ser den officiella uppmaningen ut från den lättsamma, jordnära och avslappnade tillverkaren The Bluebeards Revenge som vi nu har fått in i sortimentet på shaver.se. The Bluebeards Revenge tillverkas i England och deras absolut bästa säljargument citeras här nedan rakt av från deras officiella webbplats.

It’s your own fault!
Are you using a tin of fluffy super market foam or perhaps some super expensive, designer label concoction more akin to face cream than a shaving preparation for real men? If so you should know better – these guys are only interested in flogging you girly products at massive margins – you need a shaving solution designed for “Blue Beards” by fellow sufferers!

Det var så klart en omöjlighet för oss att inte ta in deras produkter i sortimentet efter ett sådant klarsynt argument i kombination med den manliga döskallelogon som pryder produkterna. Sagt och gjort, nu har produkterna kommit och finns redo att skickas till dig som idag lider av ett otäckt blåskägg. Om du är man nog vill säga?

Vi rekommenderar

  Om produkterna från The Bluebeards Revenge

  Rakprodukterna som består av shavette, säkerhetsrakhyvel, dubbeleggade rakbladrakborstarsystemrakhyvlar för mach3, rakolja, rakkräm, rakbalsam, rakställ och rakskålar är designade av ett riktigt blåskägg som var ”bored to death with being a Desperate Dan look-alike”.

  Deras flaggskepp är den unika parabenfria rakkrämen och post shave rakbalsam som innehåller Decelerine™ vilket är en mix av olika aktiva ingredienser som faktiskt reducerar och motverkar hårväxt. Tester har visat att efter 60 dagars användning av Decelerine™ har längden på håret minskat med ca 30% och hårdensiteten minskat med 16%. Dessutom ger de ett rikt raklödder och en riktigt behaglig rakning.

  Produkterna är snygga, håller en hög kvalité och de känns gedigna när man rakar sig med dem. Priserna ligger i mellansegmentet men vissa av produkterna skulle utan tvekan platsa på ”high end”-hyllan. Riktigt trevliga produkter till trevliga priser helt enkelt.

  Det är svårt att inte känna sig som en riktigt manlig sjörövare när man håller i en ”scimitar” säkerhetsrakhyvel och precis skall börja tampas med sitt otrevliga blåskägg efter att ha vispat upp ett ordentligt och rikt raklödder med rakkrämen i den snygga retrodesignade rakskålen av porslin.

  Som sagt, är du en riktig man som tröttnat på det eviga blåskägget borde du spana in produkterna från The Bluebeards Revenge som finns här.

  Är du kvinna?

  Synd för dig, dessa produkter riktar sig bara till män. Rakoljan kanske fungerar helt utmärkt på egen hand när du rakar benen, rakkrämen kanske reducerar hårväxten precis lika bra på dig. Kanske upplevs rakhyvlarna, rakborstarna, rakskålarna och övriga produkter från Bluebeards Revenge precis lika bra och snyggt designade för dig som för alla män.

  Men hade de varit framtagna för kvinnor hade de aldrig valt den logotypen de faktiskt valde. Känner du dig ändå manad att låna eller testa din manliga partners rakprodukter från Bluebeards Revenge bör du ta dig i akt… köp dina egna! Arr!

  Frågor & Svar 

  kommer snart

  Se fler inlägg här

  INCI guide – Vad innehåller min raktvål, rakkräm och After shave?

  Att ställa två produkter emot varandra på det här sättet och sedan få fram snarlika

  Rätt produkt för din hudtyp

  Att ställa två produkter emot varandra på det här sättet och sedan få fram snarlika

  Välja rätt Rakborste

  Att ställa två produkter emot varandra på det här sättet och sedan få fram snarlika

  Raka dig på rätt sätt med 5 enkla rakningstips

  Att ställa två produkter emot varandra på det här sättet och sedan få fram snarlika

   Klicka för att se fler produkter

   Betyg på guiden:

   Rate this post

   Lämna ett svar

   Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *